Banyeres de Mariola suspén les Festes de la Relíquia de Sant Jordi 2021

  • Ha sigut per unanimitat

El dijous 8 de juliol de 2021 s’ha celebrat la Junta Ordinària de la Comissió de Festes de Sant Jordi, amb la intenció de valorar la situació de les Festes de la Relíquia de Sant Jordi 2021, degut a la situació sanitaria de la Covid-19.

Després d’haver mantingut una reunió organitzada per la Undef amb la consellera de sanitat per videoconferància i tenint en compte que segueix presentant-se una situació sanitaria complicada, amb mesures que no ens deixarien celebrar amb normalitat les nostres festes, la Comissió de Festes PER UNANIMITAT ha decidit suspendre les Festes de la Relíquia de Sant Jordi de 2021.

Tanmateix, volem informar que la Confraria de Sant Jordi portarà a terme la celebració dels actes religiosos que es puguen realitzar complint amb les mesures que dicten les autoritats sanitàries en eix moment concret.

Recomanem molta responsabilitat sempre, i sobretot en eixos dies. Cal evitar celebracions amb familiars i amistats que no complisquen les mesures en l’àmbit privat. Ens hem de cuidar per poder celebrar tots junts quan arribe el moment.

La Comissió de Festes de Sant Jordi i la Confraria de Sant Jordi desitgem que tot passe, tornar a festejar i celebrar com sempre hem sabut fer, eixir als carrers i fer festa en majúscules.

Vítol al Patró Sant Jordi.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *