Barceló: «sense vacuna no hi haurán festes populars en la Comunitat»

  • El coronavirus ja s´ha cobrat les festes populars 2020 en tot l´Estat Espanyol. Pero en 2021 que pasarà? 

Ahir la consellera Ana Barceló en roda de premsa, va respondre a una de les preguntes dels mitjans de comunicació sobre la celebració de les Falles 2021. «Això serà impossible sense una vacuna» responia. 

A més a més, a declarat que “Nostres festes ja siguen Falles, Fogueres, Magdalena, Moros i Cristians o qualsevol altra festa popular, són festes populars amb una gran quantitat important de participació més a part els turistes que vinguen«.

Les activitats que estan entorn de les festes valencianes són de “molta participació i molt contacte” pel que Ana Barceló ha tancat el tema respecte a l’eventual celebració de les principals festes valencianes fins que no hi haja una vacuna.

Les primeres reaccions del món de la festa davant aquesta declaració d’intencions no s’ha fet esperar. Ha arribat de la mà del regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, qui a través del seu perfil de Twitter ha escrit: “Crec que sense vacuna no es podran celebrar les falles… tal com les coneixem. Aqueixa hauria sigut una millor resposta”.

De festa en festa

 

 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 88 brots i 1.517 nous casos de coronavirus en la Comunitat

Per províncies, s’han registrat 417 nous casos a Castelló, 492 a Alacant i 608 a València