Benifaió celebrará un 9 d´Octubre diferent per la Covid-19

  • La localitat de Benifaió, celebrará la festivitat del 9 d´Octubre amb canvis per la Covid-19

L´Ajuntament de Benifaió ha informat amb un cartell especials els diferents actes per a celebrar el dia dels valencians. 

El primer acte serà a les 08:45h amb l´Ofrena de la Corona de Llorer a la figuera del rei En Jaume I El Conqueridor, amb la música del tabal i dolçaina. Este acte és en la intersecció dels carrers Cavallers i La Creu)

A les 09h serà l´acte central del dia amb la «Baixà» de la Reial Senyera, des del balcó de l´Ajuntament, amb la banda de la Societat Artística Musical de Benifaió (SAM) interpretant el Himne Regional i l´Himne d´Espanya. 

A partir de les 9:10h «TE DEUM» a l´església parroquial a càrrec del Cor Parroquial de Benifaió. En acabar «PUJÀ» de la Reial Senyera al balcó de l´ Ajuntament, amb la banda de la Societat Artística Musical de Benifaió (SAM) interpretant el Himne Regional i l´Himne d´Espanya. 

El dia 17 d´octubre al Centre Cultural Enric Valor, Concert commemoratiu del 9 d´Octubre amb la Societat Artística Musical de Benifaió (SAM). 

Tots els actes s´aplicaran les normes sanitàries vigents en matèria de prevenció per evitar la transmissió de la COVID-19

De festa en festa

 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 88 brots i 1.517 nous casos de coronavirus en la Comunitat

Per províncies, s’han registrat 417 nous casos a Castelló, 492 a Alacant i 608 a València