Borriana viurà una fira taurina en festes de la Mare de Déu del Carme, del 15 al 25 de juliol

  • Els actes taurins es realitzaran en el recinte instal·lat a tal efecte a l’avinguda de la Mediterrània
  • Divendres 16 se celebrarà la missa en honor a la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners, i a continuació, l’homenatge als mariners difunts

Borriana viurà una setmana de fira taurina amb motiu de les festes de la Mare de Déu del Carme, del 15 al 25 de juliol, amb concursos i exhibicions de bous en el recinte taurí que s’ha instal·lat a tal efecte en l’avinguda de la Mediterrània, en la zona de la platja de l’Arenal. A més, el divendres 16 a les 11 hores se celebrarà la missa en honor a la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners, i a continuació, l’homenatge als mariners difunts.

Divendres 16 de juliol, l’Ajuntament col·labora en la fira amb la jornada dedicada a les penyes de Borriana, amb l’entrada a la plaça dels exemplars de les ramaderies borrianenques dels germans Infantes i la Espuela, en dos passes, a les 19h i a les 23h. El preu de l’entrada per a aquest divendres serà d’1 euro.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat que “s’ha volgut donar pes en la fira a les ramaderies locals per a impulsar el sector de la tauromàquia després d’un any que ha sigut molt difícil per la parada que ha imposat la pandèmia”.

La setmana taurina en honor de la Mare de Déu del Carme començarà el dijous 15, amb un concurs de retallades a càrrec de la Espuela, després del Dia de les Penyes, que serà el 16, el dissabte 17 serà el Dia del ‘Bou Bourrianeres’, amb la participació de les vaques de Víctor Casaña i els germans Infantes o el bou brau de Sergio Centelles. La setmana es tanca el diumenge 18 de vesprada que serà el torn de l’especial dels bous capons, amb l’exhibició de 10 bous de la ramaderia d’Arriazu.

Divendres 23 prosseguirà la fira en una jornada en què les protagonistes seran les vaques enfundades dels germans Infantes. El dissabte 24 s’exhibiran bous i jònecs braus de Chamaco, el Torero i Núñez del Cuvillo, i també embolats.

Els actes s’acabaran amb el concurs de ramaderies del diumenge 25, en què participaran exemplars dels ferros de la Espuela, Capota, Alba Atenea, Fernando Mansilla i els germans Bellés.

Els actes es realitzaran en el recinte de l’avinguda de la Mediterrània per al control d’aforaments, i en les activitats taurines es vetlarà pel compliment de la normativa antiCovid vigent en el moment de la fira.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *