Burriana viurà el dia de la seua patrona amb espectacles de focs artificials des de casa

El dimarts 8 de setembre, dia de la Mare de Déu de la Misericòrdia, es llançaran simultàniament castells en dos localitzacions al poble i una altra a la zona marítima perquè siguen visibles per tota la ciutadania

L’Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes, prepara tres espectacles de focs artificials per al dimarts 8 de setembre, amb motiu de la celebració del dia de la patrona de la ciutat, la mare de Déu de la Misericòrdia, perquè els veïns i veïnes puguen gaudir-los des de casa, després de la cancel·lació de les festes de la Misericòrdia 2020.

L’empresa borrianenca Pirotècnia Martí SL, amb molts anys d’experiència en espectacles, serà l’encarregada de dur a terme la representació de color que tindrà lloc el dimarts dia 8, festiu a la localitat, a les 21 hores, i que es llançarà simultàniament en tres localitzacions diferents, dos al poble i una a la zona marítima, perquè siguen visibles per tota la ciutadania i omplir de llum i foc la ciutat de Burriana.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat que es tracta d'”una manera alternativa i diferent de viure el tradicional castell de focs artificials que cada any tancava les festes el diumenge a la nit”.

Aquest any, ha continuat, “a causa de la situació que estem vivint, hem decidit traslladar aquest espectacular moment al dia de la nostra patrona. Així que, anime a tots els veïns i les veïnes de Burriana a eixir a les finestres, als balcons o a les terrasses i fruir d’aquesta explosió de llum i color d’una forma diferent i segura”.

Ajuntament de Burriana

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | La Comunitat registra el numero més baix de contagis després de 2 mesos per damunt dels 1.000 contagis diaris

S´han notificat 660 nous casos i 44 defuncions