Carla García i Consuelo Llobell ja lluixen els distintius com a màximes representants de les Falles 2021

  • L´acte es va celebrar al Saló de Cristall de l´Ajuntament de València, amb totes les mesures de seguretat

Les Falles tornen a mostrar la seua prudència i responsabilitat a un acte senzill, elegant, i amb un públic molt reduït a causa de les limitacions d’aforament. Tot i això, Carla, Consuelo i les Corts d’Honor tornen a lluir els distintius que les acrediten com a Falleres Majors de València i Corts d’Honor 2021. Aquest irrepetible acte d’imposició de bandes s’ha celebrat al lloc on tot va començar, l’Ajuntament de València, epicentre de la festa fallera.

Passades les 18:30 hores de la vesprada feia entrada per les majestuoses escalinates de l’Ajuntament de València la Cort d’Honor Infantil. Emocionades, feien entrada al consistori i a la fi de l’escalinata les esperava, com no, l’alcalde de la ciutat de València, Joan Ribó, acompanyat de la Secretària General de Junta Central Fallera, Carmen Blasco.

Amelia, Carla, Blanca, Carla, Gabriela, Martina, Sara, Claudia, Cristina, Maria, Natalia i Begoña vestien de nou els seus vestits de valencianes. Segons després, Carla García Pérez, Fallera Major Infantil de València, entrava a l’Ajuntament amb el seu espolí oficial, color blau mar de Menorca.

Després de rebre-les per les autoritats municipals, arribava un dels moments més especials de la vesprada, la imposició de bandes. Un acte que al llarg de la història ha canviat de formats i ubicacions, però que sempre ha tingut una màgia especial. Aquest, es celebrava al Saló de Cristall de l’Ajuntament de València entre la dècada dels 80 fins al 2005. Va ser al 2006 quan es va traslladar a l’escenari del Palau de la Música, i en 2020 al Palau de Congressos.

Una a una, les components de la Cort d’Honor Infantil rebien la seua banda i la joia. Amb l’entrada al Saló de Carla García vivíem un dels moments més especials de la vesprada. L’alcalde i el president de JCF, Carlos Galiana, imposaven a la xiqueta els distintius que acreditaven Carla García com a la Fallera Major Infantil de València de les Falles del 2021.

Amb la foto de família s’acomiadaven les infantils i deixaven pas a la desinfecció dels espais utilitzats per a realitzar l’acte. Als pocs minuts, era el moment de la Cort d’Honor i Fallera Major de València. Déborah, Andra, Anna, Yasmine, Helena, Paula, Yéssica, Marta, Claudia, Marina, Andrea i Raquel tornaven a l’Ajuntament de València per a donar inici a l’exercici faller. Totes elles, com no, capitanejades per Consuelo Llobell, la Fallera Major de València.

Tant elles com les infantils han rebut una nova banda, però la joia que llueixen en ella és la mateixa que se’ls va imposar el passat mes de gener a l’acte de l’exaltació, perquè simbolitza que, per sempre, seran les Falleres Majors de València i Corts d’Honor dels exercicis corresponents. Aquesta joia és per a tota la vida.

Els ulls de Consuelo brillaven amb força mentre l’alcalde de la ciutat l’imposava eixa banda acreditativa com a Fallera Major de València. Un dels moments més especials de la nit i que, sens dubte, posava fi a un acte únic i irrepetible a la història de les Falles.

  JCF/ Armando Romero 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, s’han registrat 50 nous a Castelló, 400 altes a Alacant i 614 a la província de València