Carla i Consuelo donen un missatge d´ànim i de superació al món de les Falles

  • Han estat presents en el Ple Extraordinari que s´ ha celebrat esta vesprada en el Saló de Plens de JCF de manera telemàtica

Les Falleres Majors de València, Carla García i Consuelo Llobell han atés hui dimarts, de manera telemàtica, als mitjans de comunicació uns dies després de conéixer la notícia de la cancel·lació de la festa fallera el mes de març. La decisió, es va reflectir en les conclusions a les quals va arribar la taula de treball coordinada entre els agents fallers i la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro.

La Fallera Major de València, Consuelo Llobell afirmava: «la decisió l’esperàvem, no va ser com fa quasi un any, al març de 2020. És dolorosa, però hem de traure forces i amb prudència, esperar que millore la situació i tindre així esperança a celebrar la setmana fallera. Sabrem que no serà com sempre, però si serà més esperada que mai. Vull recalcar el missatge d’ànim a totes les persones que lluiten contra el virus des d’on siga, perquè desitge que puguem tornar a estar tots junts».

Per part seua, la Fallera Major Infantil de València, Carla García, se sumava a les paraules de Consuelo: «jo vull enviar molt d’ànim, perquè tots junts tenim molta força, i esperem la setmana fallera amb més ganes que mai». Tant Carla com Consuelo, s’han referit també a les 24 xiquetes i dones que componen la Cort d’Honor, ja que han sigut i són un pilar fonamental per a elles.

Galiana ha aprofitat l’ocasió per a recordar que d’aquesta situació, el món faller eixirà reforçat. Per tant, en els pròxims dies s’obrirà un període de reflexió tant amb Junta Central Fallera com amb el Gremi d’Artistes Fallers i Falleres, Federació de Falles d’Especial i els mateixos agents que en el seu moment van prendre la decisió d’ajornar aqueixa setmana fallera de 2020.

«Des de la calma, l’assossec, i amb tota l’experiència que ens ha donat la pandèmia farem aquestes reunions, de les quals esperem eixirà una bateria d’ajudes per al món faller. Per al segon semestre de l’any tot està damunt de la taula,depén de l’evolució de la pandèmia i del criteri de la Generalitat Valenciana. Per tant, és temps de diàleg i d’un llarg camí per a tancar l’exercici faller».

Junta Central Fallera Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DESTACAT 18/06/2021| El 26 de juny ja no serà obligatòria la mascareta en exteriors