Catarroja prepara una programació nadalenca amb la visita del Pare Noel i el retorn de la cavalcada de Reis

  • El Parc d’Oci Nadalenc, el Campament Juvenil i el programa Nadal Jove cobreixen un programa d’oci molt complet per a la xicalla i la població juvenil

L’Ajuntament de Catarroja ha preparat un programa molt intens per a les pròximes festes nadalenques que tindrà com a colofó la visita de Pare Noel i la recuperació de la cavalcada de SSMM els Mags d’Orient amb un nou format. A més la proposta comptarà amb una programació d’oci destinada al públic més jove amb el Nadal Jove i el Campament Juvenil. Com a guinda, la segona edició del concurs de decoració nadalenca, balcons i pesebre.

La primera de les activitats serà el Concurs de decoració nadalenca que tant d’èxit va tindre l’any anterior. Enguany repeteix format en les seues diferents modalitats de decoració de balcons i pesebres. La presentació de sol·licituds serà del 3 al 15 de desembre, consulta les bases punxant ací.

D’altra banda, els dos programes d’oci preparats per al públic més juvenil repeteixen enguany. D’una banda, el Campament Juvenil de Nadal que enguany tindrà lloc del 27 al 30 de desembre a Vilafermosa (Castelló) i estarà destinat a joves entre 1r de l’ESO i els 18 anys. Les inscripcions es realitzaran a través del formulari disponible en la web.

El segon d’aquests programes és el Nadal Jove, que del 23 al 31 de desembre posarà en marxa un programa molt complet d’activitats i eixides per als més joves amb inscripció prèvia. Les activitats seran des d’una eixida a la fira de Nadal, Laser GameCluedo en viu, ruta de senderisme, KartsEscape Bus i patinatge sobre gel.

D’igual forma, enguany es recupera el Parc d’oci Nadalenc en el pavelló municipal, una sèrie d’activitats destinades a la xicalla d’entre 1 i 12 anys, que engloba des de manualitats, jocs, atraccions, espectacles, reciclatge i sostenibilitat, fins un rocòdrom… L’horari serà l’habitual d’11 a 14 i de 17 a 20 hores del 28 al 30 de desembre. També per a la xicalla tenim l’eixida del dia 29 als llits elàstics del Fun Jump.

Quant a les visites més especials, enguany des de l’Ajuntament s’ha tornat a contactar amb el Pare Noel, que el 23 de desembre recorrerà en vehicle descapotable el municipi per a fer les delícies dels més menuts i menudes. També els Reis Mags tornaran als carrers de Catarroja el pròxim 5 de gener en una espectacular cavalcada amb un nou format on l’espectacle i la proximitat amb els tres mags d’orient seran els principals al·licients. Amb previsió d’evitar grans aglomeracions i per a acostar-la a tota la ciutadania serà retransmesa per Horta TV i pel canal de streaming municipal. Igualment els Reis muntaran el seu campament Reial en els diferents barris del municipi per a recollir les cartes de les xiquetes i xiquets de Catarroja.

PROGRAMA OFICIAL
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

#10Anysdfef | Cumplim 10 anys i volem celebrar-ho amb tú