Catarroja retrà homenatge als serveis essencials pel seu treball durant la COVID19 amb motiu del 9 d’Octubre

Com és habitual cada any des de l’Ajuntament de Catarroja s’entreguen les distincions 9 d’octubre, que destaquen les actuacions més significatives de col·lectius o membres de la ciutadania de Catarroja. Enguany, a causa de la seua actuació fonamental durant els mesos del confinament i, en general, la seua importància durant el temps que estem convivint amb la COVID19, seran reconeguts els considerats com a serveis essencials: seguretat ciutadana, protecció civil, serveis socials i personal sanitari.

A causa de les extraordinàries circumstàncies que patim enguany l’acte de lliurament de reconeixements es realitzarà amb una presència molt reduïda en l’antic saló de plens de la Plaça Llotgeta. Un gran esdeveniment per a poder estrenar aquest nou espai recuperat recentment per a l’ús de la ciutadania.

Cada col·lectiu serà representat per un dels seus professionals que recollirà aquest dijous 8 d’octubre a les 12 hores el reconeixement a tot la gran faena pel benestar de les veïnes i veïns de Catarroja.

Ajuntament de Catarroja

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | La Comunitat Valenciana suma 1.606 nous casos de coronavirus

Per províncies, s’han registrat 242 nous casos a Castelló, 587 a Alacant i 777 a València i s´han registrat 7 defuncions