Comencen les Falles 2022 a Sueca amb l´Exaltació d´Alicia i Helena

Un any més, i després del impàs que ha suposat la pandèmia, el Centre Cultural Bernat i Baldoví fou l’escenari escollit per a l’exaltació de les màximes representants de les festes falleres de la ciutat de Sueca per a l’any 2022.

Com ja va sent tradició, i després de recollir les falleres majors als seus domicilis, es va realitzar a la Placeta del Convent, una recepció a les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Associacions falleres i Juntes Locals que ens van poder acompanyar. Presidiren l’acte les falleres majors de la ciutat Alicia i Helena, junt al president executiu de la Junta Local Fallera Bernardo Garrigós, l’alcalde de la Ciutat -i president nat de la Junta Local- Dimas Vázquez, i la regidora de festes Gema Navarro. També contarem amb la presència de les màximes representants de la Federación de Peñas de Murcia, les Reines de la Huerta Maria Teresa Irles Luna i Angela Moreno Micol, així com del seu president Juan Pablo Hernández, que després de la recepció, desfilaren pels carrers de la ciutat junt a les Falleres Majors de Sueca i autoritats.

L’acte de l’exaltació començà amb danses, per a continuar es va cridar una a una, primer a les integrants de la Cort Infantil d’Honor 2022 -Jennifer González Soler, Daniela Campillo Benedito, Berta Signes Sánchez, Blanca Tomás Egea, Daniela Osca Iborra i Cristina Tormos Soler-, per a seguir amb les integrants de la Cort d’Honor 2022 -María Huerta Meseguer, Tania Fos Bartolomé, Clara Boix Marqués, Alba Guillem Ferrando, Aida Viel Matoses i Amanda Moreno Piqueres-.

PUBLICITAT

Nova gerencia, nou personal, nous menús, i menjar casolà | Estem en el carrer Moli nº2 de Sueca

Els moments més emotius i esperats de la vetlada va ser quant pujaren a l’escenari la xiqueta Helena Mompó Sanseloni, Fallera Major Infantil 2022, i la senyoreta Alicia Falcó Aguado, Fallera Major 2022. Les dos falleres majors van rebre de mans de l’alcalde de Sueca i President nat de la Junta Local Fallera de Sueca, Dimas Vázquez, la banda que les acredita com màximes representants de la festa fallera per a l’any 2022.

El mantenidor de l’acte, Pascual Herreros Martínez, faller i periodista amb més de vint anys d’experiència en premsa, radio i televisió, a més de President de la Junta Local Fallera de Picanya, va ser l’encarregat d’exaltar a Alicia i Helena.

Els primers en saludar les Falleres Majors van ser els representants dels Ajuntaments del Mareny de Barraquetes, El Perelló i Sueca.

A l’acte també acudiren l’Associació Cultural Fallers pèl Món, l’Associació Horta de Valencia, las setzes comissiones de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, i les Falles Foc i Tradició de Fortaleny i Poble de Riola, així com la Federación de Peñas, fiesta de la Vendimia de Jumilla, Fogueres de Sant Joan d’Alacant, i les Juntes Locals d’Alberic, Mocada, Oliva, Algemesí, Elda, Picanya, Alzira, Dènia, Borriana, Gandia, Torrent i Xàtiva, per a saludar a les falleres majors.

La Reina de la Huerta Maria Teresa Irles Luna i la Reina de la Huerta Infantil Angela Moreno Micol, així com del seu president Juan Pablo Hernández, també van voler felicitar Alicia i Helena en un dia tan important per a elles. L’alcalde de la ciutat els va obsequiar amb la insígnia de la ciutat de Sueca i uns llibres, a més a mes van rebre, de mans del President, Bernardo Garrigós, l’espiga d’Or -màxima distinció que atorga la Junta Local-.

Les Falleres Majors de València, la xiqueta Nerea López Maestre i la senyoreta Carmen Martín Carbonell, junt a les seues respectives Corts d’Honor també van acudir a l’acte d’exaltació per felicitar Alicia i Helena. Sara Sellés, membre de la Cort Infantil de la FMI València, i suecana de naixement va ser rebuda de forma molt calorosa per tot el públic assistent. Carmen i Nerea van rebre de mans de l’alcalde la insígnia de la ciutat de Sueca i uns llibres, i el President de la Junta Local Fallera de Sueca les va obsequiar amb, l’espiga d’Or.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

#10Anysdfef | Cumplim 10 anys i volem celebrar-ho amb tú