Cs demana constituir comissions que elaboren plans alternatius per a celebrar les Falles i les principals festes de Gandia en 2021

  • Renolt: “Volem avançar-nos als diferents escenaris que es poden produir i donar resposta als participants i als sectors econòmics afectats”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia, Pascal Renolt, ha demanat a la regidoria de polítiques festives i escena constituir “comissions de treball multisectorials que elaboren plans alternatius per a celebrar les Falles i les principals festes en 2021”.

Segons l’edil de la formació taronja, “hi ha temps suficient per a avançar-nos a possibles escenaris”. “Hem de tindre diferents alternatives preparades perquè les festes, que són un revulsiu econòmic, puguen celebrar-se amb totes les mesures de prevenció necessàries”, ha explicat.

En la mateixa línia, *Renolt, ha subratllat que “amb els plans traçats generem certitud no sols en els participants, que dediquen molt temps i diners a la preparació dels esdeveniments, sinó també als sectors afectats”. “Hotels, bars, restaurants i comerços depenen d’aquesta mena de celebracions”, ha indicat.

Per això, ha argumentat, “sol·licitem que les comissions es constituïsquen com més prompte millor”. “La que s’encarregue de Falles ha d’estar constituïda per l’actual president de la Federació i integrada per representants d’aquesta, del sector faller i d’uns altres que es consideren oportuns així com responsables de sanitat, seguretat i emergències tant de Gandia com de la Generalitat Valenciana”, ha defensat, al mateix temps que ha explicat que “aquesta manera de preveure amb les màximes garanties les Falles, hauria d’estendre’s a la Setmana Santa, festes de barris i Fira i festes”, ha defensat.

Gabinet de Comunicació, Ciutadans Gandia

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 2.136 nou casos de COVID-19

Per províncies, els nous positius són: 265 a Castelló, 640 a Alacant i 1.231 a la província de València i 1.580 persones ingresades