C´s proposa que les comissions falleres de València siguen les encarregades de la il·luminació nadalenca

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha demanat a l’alcalde, Joan Ribó, que contracte les comissions falleres part del muntatge de la il·luminació nadalenca, com a complement a la il·luminació que instal·la el propi Consistori. “Ribó sol apostar per una il·luminació escassa i aquest Nadal el centre ha de ser més atractiu, per la qual cosa hauria de secundar-se en les comissions falleres, que a més en aquests moments precisen de tot el suport de les insitucions”, ha explicat Giner.

“Tenim per davant quatre proves de foc per al nostre comerç i hostaleria, d’ací al 6 de gener: El dia de Tots els Sants, el Black Friday, el pont de la Constitució i el Nadal”, ha detallat Giner, qui ha insistit que l’equip de govern “ha de fer un pla de recuperació del centre i de les parts més afectades de la ciutat”. “L’obligació de Ribó és que el centre de la ciutat transmeta una imatge alegre des del Black Friday fins a Reis”, ha insistit el portaveu taronja.

“En el ple de setembre li demanem a Ribó un pla de recuperació del centre que va rebutjar. També li hem demanat que deixe que els cotxes entren en la plaça de l’Ajuntament per a comprar les flors que les famílies porten al cementeri en Tots els Sants”, ha explicat el portaveu taronja. “Si no pots parar un moment i carregar un centre floral en el cotxe, t’aniràs a un altre lloc”, ha afegit Giner. “En la plaça de l’Ajuntament ara mateix hi ha una desena de floristeries afectades per la conversió en zona de vianants i no els han donat cap oportunitat, ni cap mena de flexibilitat. Els estan condemnant a la desaparició”, ha censurat.

Per part seua, la regidora de Cs, Amparo Picó, ha insistit en la “delicada situació que estan vivint les comissions falleres a causa de la incertesa que estan generant les institucions”.

Ciudadanos, Ayuntamiento de Valencia

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 88 brots i 1.517 nous casos de coronavirus en la Comunitat

Per províncies, s’han registrat 417 nous casos a Castelló, 492 a Alacant i 608 a València