Cullera i Sueca signen un conveni de connexió d’aigua per a garantir el subministrament als Marenys

  • Ambdós localitats enllaçaran els sistemes d’abastiment en cas de problemes a les seues pedanies

Els ajuntaments de Cullera i Sueca han signat un conveni de col·laboració per a garantir el subministrament d’aigua potable en el Mareny de Sant Llorenç i en el Mareny Blau, dos zones que es troben a escassos metres, en cas de problemes d’abastiment.

Ambdós municipis compten amb estes pedanies que, puntualment, poden veure’s desabastides d’aigua potable per avaries o ruptures ja que es localitzen al final de la xarxa de distribució dels respectius abastiments.

Segons ha explicat este mateix matí l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, “encetàrem una línia de col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca per enllaçar els dos sistemes i poder donar aigua per si no podem abastir des dels nostres municipis al veïnat que viuen en estes zones”. El primer edil ha expressat que el Mareny de Sant Llorenç sol patir problemes de subministrament perquè la canonada en el seu dia es va fer en l’arena i cada vegada que hi ha un temporal es fa malbé i cal tallar l’aigua a tota la pedania.

En la signatura també ha participat el regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Juan Vicente Armengot, qui s’ha mostrat satisfet perquè “gràcies a este acord ni el veïnat ni els locals d’hostaleria de la zona patiran en cas de ruptura”.

Per altra banda, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha destacat que des del primer moment que es plantejà la problemàtica “ens reunirem i buscarem solucions d’infraestructures per arribar a eixe acordar per al benefici col·lectiu de la ciutadania, i així subministrar-nos mútuament en cas de problemes”.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *