Cullera seguix sent una de les destinacions preferides per al turisme nacional

L’ocupació mitjana en la primera quinzena d’agost creix fins al 60% i en el cas dels hotels supera el 75%

El turisme de Cullera ha començat l’agost amb unes xifres d’ocupació més altes respecte al passat mes de juliol i aguanta gràcies al turisme nacional. La mitjana d’ocupació dels allotjaments de la ciutat ha crescut en esta primera quinzena fins acostar-se al 60%.
 
L’ocupació turística del passat mes de juliol es va situar entorn al 50% i ara en estes dos primeres setmanes el municipi ha vist un increment en el nombre de visitants, principalment turistes que procedixen de la mateixa Comunitat Valenciana i de la resta del territori espanyol.
 
Donades les circumstàncies excepcionals de la campanya d’enguany marcada per la crisi del coronavirus «no podem negar que aproximar-nos al 60% d’ocupació en les primeres setmanes d’agost és una bona resposta per al nostre turisme, quan fa mesos ni tan sols sabíem si anàvem a rebre turistes», apunta la regidora de Turisme, Débora Marí.
 
A més, en el cas dels hotels l’ocupació ha estat més positiva fins al punt de situar-se en el 75% d’ocupació, 30 punts per damunt respecte als registres del mes passat, i inclús alguns han completat les seues habitacions.  Entorn al 70% d’ocupació també han estat les pensions i els bungalous dels càmpings.
 
Els pisos de lloguer, els aparthotels i les parcel·les per a caravanes dels càmpings també han vist com en este inici del mes d’agost la seua ocupació ha superat el 50%.
 
Turisme segur
 
La regidora Marí ha explicat que tot i que les xifres són inferiors al que hagués sigut un estiu de plena normalitat «Cullera ha sabut resistir gràcies a l’esforç promocional i de seguretat que hem fet, a la qualitat i el compromís del sector per adaptar-se a la nova i difícil realitat que se’ls ha presentat i als nostres visitants que han seguit apostant per Cullera per a disfrutar dels xicotets plaers de l’estiu».
 
El consistori espera que la ciutat i el sector turístic continuen amb este línia de creixement que està superant les expectatives d’este estiu i seguirà treballant en l’aplicació de les mesures de seguretat necessàries per mantindre la seua condició de destinació segura.
 
Ajuntament de Cullera
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *