«De festa en festa» emet el documental «Mater Desertorum»

  • Un documental que es podrà vore en el canal de Youtube i en la pàgina de Facebook, dedicat a la Mare de Déu dels Desemparats 

Este dissabte a les 22:30h «De festa en festa» emet «Mater Desertorum«. El documental, realitzat per La Basilica de la Mare de Déu de València on repasa la devoció dels valencians a la seua patrona. 

Un documental de 54 minuts, on repassa el seu origen en el segle XV, l´història de la seua imatge i de la seua festa, així com la obra social vinculada a la Mare de Déu. 

El documental ha sigut realitzat gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València i inclou la intervenció del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares; l’alcalde Joan Ribó; i representants de la Basílica i d’associacions vinculades a ella, com la Real Arxiconfraria i la Cort d’Honor de la Verge dels Desemparats o la Fundació MAIDES, entre altres.

En el vídeo, l’arquebisbe de València destaca “l’origen de la devoció a la Mare dels Desemparats, que està en el Pare Jofré, centrat en la caritat i en el servei als més febles i vulnerables” i reconeix sentir-se “molt valencià i molt fill de la Verge dels Desemparats”.

Esta obra social està dirigida a donar suport a la labor de la Fundació Mare de Déu dels Innocents i Desamparats (MAIDES), dedicada a l’atenció a persones amb malaltia mental greu i en risc d’exclusió social; Vila Teresita, que ajuda a persones en situació d’exclusió, especialment dones en situació de prostitució i/o víctimes de tràfic; i l’Associació Valenciana per a la Defensa de la Vida-provida, que ajuda a mares embarassades sense recursos i als seus bebés.

El documental és un projecte de la Basílica, subvencionat per l’Ajuntament de València, realitzat en 2020 per la productora Adarb Produccions, rodat en 4K i editat en HD (alta definició).

PROMO 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *