De festa en festa, estrena nova web

Des de estos moments, estrenem una nova web, més senzilla, més fresca, i més visible en totes les finestres

Estrenem nova temporada, i amb ella estrenem nou web. 

Un nou web, més senzill de trobar les notícies amb les seues categoríes. Una web, on podrás trobar tota la informació propera. 

Com ja varem dir al tancar la temporada, esta será una temporada plena d´informació. Tindrem més Festes, Cultura, Falles, Turisme, Fogueres, Magdalena, Moros i Cristians, i tot aixó en sols un web. A més a més, tindrem un web especial per al món de les Falles i de les Fogueres on tindrem  l´ ocasió de gaudir d´una informació més especialitzada i algunes sorpreses. Les notícies publicades al web antic (blog), continuará en ella, no la pensem borrar, pero el domini cambiará. Molt prompte també oferirem una altra nova web, que estará dedicada al món faller, en esta tornem als nostres origens. Esperem que avanç que finalitze l´any la pugam llançar. 

El passat dijous varem oferir un programa pilot junt amb els companys de Moros i Cristians app, aon varem contar en EXCLUSIVA la novetat de la web. 

Gràcies per confiar en nosaltres una temporada més i esperem poder contar notícies bones amb les celebracions de les Falles, Magdalena, Fogueres 2021 o les Festes Patronals o Populars de la Comunitat Valenciana. 

Esperem que vos agrade esta nova web, podeu deixar-nos els vostres comentaris baix d´este post o en les xàrcies socials amb el hastag #NovaWebdfef 

Vos esperem en esta nova era. 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *