El 7 de juny serà dia clau per a l´activitat nocturna

  • Este dijous la Interdepartamental aprovarà les noves musures

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha confirmat huí en Alacant el fi del toc de queda i l´obertura de l´oci nocturn a la Comunitat Valenciana a partir del próxim 7 de juny.

Este dijous la Comissió Interdepartamental de la Generalitat es reunirà a les 12:30 hores per a analitzar la situació de la pandèmia i acordar les noves mesures que entrarà en vigor el dilluns 7 de juny. 

Així ho anunciat Puig «Actualitzarem les mesures i valorarem la fi de les limitacions nocturnes amb prudència i amb una visió d’apertura progressiva. Hem de mantenir l’esforç que s’ha fet estos mesos amb la incidència més baixa» 

En una entrevista al programa «Hoy por Hoy» de la Cadena Ser, Puig ha dit: «Durant 11 setmanes seguides, la C.Valenciana és una de les regions d’Europa amb menys incidència i la que menys d’Espanya. Això és fruit de la corresponsabilitat de la societat amb unes mesures que han sigut difícils»

Ús de la mascareta 

Ahir Fernando Simón, va anunciar que; «Es possible que a finals de juny o juliol la mascareta en llocs oberts ja no siga necessària»

L’epidemiòleg defensa que s’alce l’obligació de manera coordinada per a tota Espanya sempre que la situació del virus siga similar en els diferents territoris.

Segons Simón, «s’està treballant, des de fa temps, a modificar la norma d’ús de les màscares», una relaxació, insisteix, que es faria «progressivament» i que podria arribar abans que s’aconseguisca la immunitat de ramat. «És possible que aconseguim l’objectiu de tindre vacunada al 70 per cent de la població a l’estiu i és possible que abans d’aconseguir-lo s’arribe a l’acord de no fer obligatori l’ús de les màscares en alguns llocs oberts», ha assenyalat.

ESPECIAL CORONAVIRUS
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *