El concurs d’Influencers Fallers de JCF ja té guanyadors

  • Participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats de la Delegació de Juvenils

El concurs d’Influencers Fallers 2020-2021 de Junta Central Fallera ja té guanyadors. Es tracta de Luna Pérez, de la falla Gayano Lluch, i de Fran De Maya, de la comissió Illes Canàries – Trafalgar, una vegada realitzat el recompte de vots vàlids en les seues respectives categories.

En la categoria masculina, ha quedat primer finalista Kike Navarro Córdoba, de la falla Arquebisbe Olaechea – Sant Marcel•lí, i segon finalista Adrián Pastor Bernabeu, de la comissió Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau”.

En la categoria femenina, la primera finalista ha estat María Ruiz Such, de la falla Vicent Sancho Tello – Xile – Av. Aragó, i segona finalista Marcel•la Sáez Folch, de la comissió Doctor Sanchis Bergón – Túria.

Els dos guanyadors participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats de la Delegació de Juvenils, així com dels missatges, temàtiques i accions que aquesta delegació considere que són importants per a traslladar l’activitat oficial fallera al públic juvenil de les comissions falleres. A més, rebran un ‘kit d’influencer’ composat per marxandatge oficial de la Delegació de Juvenils, participaran de manera activa en la gala juvenil de JCF i tindran accés VIP en els actes oficials a determinar.

Els sis candidats i les seues comissions rebran els guardons que els acrediten com a finalistes de la primera edició del concurs d’Influencers Fallers a la Gala Juvenil de Junta Central Fallera.

JCF

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat registra 1.690 nous casos de coronavirus en l’última jornada

Per províncies: 133 a Castelló, 639 a Alacant i 911 a València. A més, hi ha 7 casos sense assignar