El grup de danses Sant Roc i Ramonets amenitzaran el 9 d’Octubre a Paiporta

  • L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta organitza les activitats del Dia de la Comunitat Valenciana

Paiporta celebrarà enguany el 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, amb activitats que promouen les tradicions i l’ús de la llengua valenciana. L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta ha organitzat les actuacions del grup de danses de Sant Roc, pels carrers de la localitat, i la banda Ramonets, al poliesportiu, en un concert dedicat especialment a les xiquetes i xiquets.

Les activitats començaran a les 11.00 hores amb l’eixida del grup de danses des de l’Ajuntament i el passacarrer que omplirà de música i ball el Pont Nou i els carrers Primer de Maig i Sant Josep. La cercavila acabarà al poliesportiu, on actuaran els Ramonets a les 12.00 hores. El concert se celebrarà a les pistes cobertes, és gratuït i comptarà amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, ús obligatori de mascareta i aforament limitat.

Per a l’alcaldessa de Paiporta i responsable d’AVIVA, Isabel Martín, l’Ajuntament ha «aconseguit que el 9 d’Octubre siga per fi una data assenyalada i plena de contingut a la localitat». Enguany, explica la dirigent paiportina, «volíem tindre un gest especial amb les xiquetes i xiquets, que han patit un confinament molt dur durant mesos, i ara es mereixen tots els nostres esforços».

Amb aquesta activitat, a més, l’Ajuntament vol donar suport al món de la cultura, que està patint restriccions i es troba en un delicadíssim moment econòmic: «el món de la cultura i les expressions artístiques de tot tipus està fent un esforç per adaptar-se a les mesures sanitàries, i des dels ajuntaments els hem de fer costat, ja que està en joc la seua supervivència».

Ajuntament de Paiporta

 
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat registra 1.690 nous casos de coronavirus en l’última jornada

Per províncies: 133 a Castelló, 639 a Alacant i 911 a València. A més, hi ha 7 casos sense assignar