El programa «Concerts de Tardor» oferirà huit concerts gratuïts a l´Espai Jove de València

  • Dijous comença el cicle de concerts amb l’actuació de “Jamaican Jazz Lovers”

“Concerts de tardor” és un cicle de concerts gratuïts per a joves a l’Espai Jove de València, al carrer de Campoamor. Cada dijous, de 19:30 a 20:30 hores i fins al pròxim 17 de desembre, actuarà un grup valencià distint. “Jamaican Jazz Lovers” enceta el cicle este pròxim dijous. A més dels concerts, la regidoria destinarà 3.000 euros a la compra d’entrades d’espectacles culturals, que sortejarà entre els sol·licitants, i concedirà 25 residències culturals als joves de la ciutat.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, vol “facilitar l’accés dels joves a les propostes culturals de la ciutat” i, alhora, “visibilitzar entre la ciutadania el treball dels artistes joves promocionant-los, recolçant-los i donant-los la primera oportunitat”. La regidora considera que “és un responsabilitat i una obligació, donada la situació sanitària i econòmica que vivim” per evitar que “la compra d’entrades per a espectacles en viu no puga estar entre les prioritats dels més joves”.

En este sentit, la Regidoria de Joventut destinarà 3.000 euros d’ací a finals d’any a finançar l’assistència dels joves a espectacles de teatre, cine i música en directe. L’assistència als actes es podrà sol·licitar a través de la web i es sortejarà entre els peticionaris. La regidora Maite Ibáñez ha avançat que l’any 2021 el fons per a la compra d’entrades ascendirà a 10.000 euros “per facilitar l’accés dels joves a l’agenda cultural de la ciutat”.

D’altra banda, la regidora ha avançat que 44 joves s’han presentat al projecte de residències culturals que ofereix l’ajuntament. La residència cultural, que enguany te un pressupost de 75.000 euros, permetrà que 25 joves puguen obtindre una beca de 3.000 euros per desenvolupar el seu projecte fotogràfic, artístic, literari, científic o cultural en una instal·lació municipal. Ibáñez ha declarat que enguany “s’han presentat projectes molt interessants i que la comissió avaluadora que ha de decidir els projectes premiats ja està constituïda”.

Per últim, el cicle de música “Concerts de tardor” comença este dijous a les set i mitja de la vesprada a l’Espai Jove de València, ubicat al carrer Campoamor, amb l’actuació del grup Jamaican Jazz Lovers. L’assistència serà gratuïta fins a completar aforament. Fins al 17 de desembre, cada dijous de vesprada s’oferirà un concert d’un grup o d’un cantant valencià. Els artistes convidats, a més de Jamaican Jazz Lovers, són Caramelo, Killus i Novus Ordo i els cantants Ly Raine, Ana Zomeño, Neus Ferri i Antítesi.

Ajuntament de València

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 2.136 nou casos de COVID-19

Per províncies, els nous positius són: 265 a Castelló, 640 a Alacant i 1.231 a la província de València i 1.580 persones ingresades