El programa de la Magdalena queda “anul·lat absolutament” i l’ajuntament demana evitar les aglomeracions

Malgrat l’anul·lació de la festa l’Ajuntament manté el dilluns com a dia festiu a la ciutat de Castelló

La suspensió de les festes de la Magdalena es manté de moment sense dates alternatives sobre la taula. L’Ajuntament de Castelló reunit aquest matí en junta de portaveus per abordar la crisi festera causada pel pas del coronavirus per la Comunitat, ha decidit anul·lar “absolutament” tot el programa d’actes i demana a la ciutadania que no organitze actes alternatius.

“No es tracta d’alarmar a ningú es tracta de tindre precaució i intentar limitar l’impacte del *coronavirus” ha apuntat l’alcaldessa Amparo Marco en la roda de premsa celebrada aquest matí, durant la qual ha confirmat que el dilluns continua sent festiu a Castelló encara que no hi haja festes.

A més, la primera edil ha anunciat que s’estan duent a terme des d’ahir diferents reunions amb el patronat de festes i tots els sectors implicats per a “adoptar les decisions necessàries” i que siguen millor per a tots.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Castelló ha retirat tots els permisos atorgats en els últims mesos per què s’autoritzava la instal·lació de diferents carpes, barres i monuments en la via pública.

Preguntada per possibles dates, Marco ha sigut clara en la seua resposta: “Quan el coronavirus ens ho permeta”. “. Veurem com serà l’avaluació del coronavirus, i les festes es realitzaran quan no afecten la ciutadania de Castelló” ha reiterat, i insistit que siga com siga la decisió es comunicarà “amb l’antelació suficient”.

Finalment, l’Ajuntament de Castelló agraeix la compressió de la ciutadania a la qual demana “no convocar de manera unilateral cap concentració, pel seu bé i pel de la ciutat”. “Tots desitjaríem estar fent el diumenge el romiatge” ha afirmat Marco.

Ajuntament de Castelló

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA |La Comunitat ha registrat este dimarts 7.955 nous casos de coronavirus

Actualment hi ha 3.989 persones ingressades i 98 defuncions. //// 19-01-2021 - 19:00 hores

23/01/2021 /// La Comunitat registra este dissabte 6.122 nous casos de coronavirus Més informació ací