Els campionats de truc, parxís i dominó celebren les seues finals

  • La Fallera Major de València i la Cort d’Honor van lliurar els premis posteriorment a totes les comissions guanyadores

Este passat dimecres 21 de juliol, els Jardins de Vivers de València van acollir una de les cites falleres més esperades d’este mes estiuenc, enguany encara més per la situació que vivim.

El LXIV Campionat de Truc, el XIV Campionat de Parxís i el II Campionat de Dominó, organitzats per la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera, van disputar les seues respectives finals en una vetlada plena de bon ambient.

Després de l’última i emocionant partida de Truc, la comissió Nador-Miraculosa es va proclamar guanyadora del campionat, mentre que Pianista Martínez Carrasco-Eslida va quedar subcampiona.

Pel que fa al campionat de Parxís, la falla Cuba-Literat Azorín va ser la guanyadora, i la comissió Mossen Josep Cuenca-Pinedo, la subcampiona.

Finalment, l’equip de la falla Costa i Borràs-Agostina d’Aragó va ser el guanyador de la segona edició del campionat de Dominó i el de la comissió Ares d’Alpont-Castell de Pop va quedar en segona posició.

Una vegada finalitzades les partides finals dels respectius campionats, la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i la Cort d’Honor van fet entrega dels premis a les comissions guanyadores. També d’un estendard commemoratiu dels campionats a tots els participants. Tot això, en un acte que també va comptar amb la presència del president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i que va estar conduït pel periodista faller Boro Peiró.

Enguany, a causa de la situació sanitària, no es va poder celebrar el tradicional sopar de germanor com acomiadament de totes les nits de joc i diversió que s’han disputat als Jardins de Vivers estes setmanes enrere, emmarcades en la programació de la Gran Fira de València. No obstant això, la nit d’este passat dimecres es va posar el fermall d’or a les distintes competicions.

Des de Junta Central Fallera, i particularment des de la Delegació de Festejos, agraïm la participació de totes les comissions a les competicions de truc, parxís i dominó d’enguany, que han demostrat una vegada més que, des del passat mes de març de 2020, el col·lectiu faller ha estat un referent pel que fa a responsabilitat en la situació sanitària actual.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *