En maig es decidirà si es celebren les Falles en el 2021 i en quina data

  • Ahir es va celebrar el Ple de JCF del mes d´abril, amb la dissolucció reglamentària de JCF 2020-2021
  • Galiana: “Quan arrribe el moment, haurem de treballar més encara per organitzar la festa amb les mesures que ens imposen.”
El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha agraït el treball de totes i tots els membres de l’organisme municipal, no només per la tasca de la setmana de març, sinó per tot l’exercici, que ha sigut “particular”. “Els nostres esquemes han canviat tant com ha canviat la vida. Malgrat tot, hem treballat de valent per mantindre l’activitat d’un col·lectiu que no descansa. El col·lectiu més important i gran de la ciutat”, ha destacat Galiana.
 
El president de JCF ha dirigit un missatge d’agraïment a les persones que no continuaran als seus càrrecs en l’exercici 2021-2022; i també: “Als qui aneu a continuar, us demane més treball encara. Venen temps de soroll, de molta opinió”.
 
En este sentit, ha garantit que Directiva i autoritats sanitàries “treballem amb totes les possibilitats i, com va dir el president de la Generalitat, Ximo Puig, seran més prompte que tard”.
 
Galiana ha avançat que el proper mes de maig hi haurà una nova reunió per “decidir escenaris” al voltant de la celebració de les Falles de 2021. “Quan arrribe el moment, haurem de treballar més encara per organitzar la festa amb les mesures que ens imposen”, ha afegit. “El nostre objectiu continua posat en el segons semestre de l’any, però no volem precipitacions ni sorolls que ens allunyen d’això. Si no és possible finalment, vull posar en valor que no serà per nosaltres”, ha manifestat.
 
Per altra banda, ha anunciat que la formació del/a coordinador/a Covid de les comissions es farà possible “als pròxims mesos”.
“Queda molt de treball, però entre totes i tots espere que prompte deixem arrere quan més prompte millor aquesta situació. Finalitze de nou donant-vos les gràcies a totes i tots. Llarga vida a les falles!”, ha finalitzat.
 
Tot seguit, el Ple ha aprovat la memòria literària de l’exercici faller 2020/2021.
 
A més, s’ha fet efectiva la dissolució reglamentària de la Junta Central Fallera.
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DESTACAT 18/06/2021| El 26 de juny ja no serà obligatòria la mascareta en exteriors