Estos són els 133 punts de vacunació en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana, comptarà amb 133 punts de vacunació a partir d’aquest dilluns 24 de maig. En concret s’obriran 101 nous punts de vacunació municipals als 32 que actualment ja es troben en funcionament.

L’objectiu és que, de cara a l’estiu, el 70% dels ciutadans i ciutadanes haja rebut ja almenys una dosi de la vacuna enfront de la Covid-19” va senyalar fa unes setmanes la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

Els punts de vacunació agrupen els ciutadans de 328 municipis de la Comunitat Valenciana, i en els més de 200 municipis restants, que corresponen a les zones bàsiques de salut més remotes o amb accés més difícil, es vacunarà, tal com s’està fent ara, en els seus propis centres de salut. En aquest últim cas, el procés de vacunació s’ha organitzat de manera que no interferisca en el funcionament habitual del centre d’atenció primària.

Està previst que la Comunitat Valenciana reba a partir de juny un increment important del número de dosi, per això, la Conselleria de Sanitat activarà tots els recursos assistencials necessaris per a agilitar aquesta vacunació massiva. Per a això, aquests espais han sigut dotats amb més de 420 equips de professionals de vacunació.

ESPECIAL CORONAVIRUS
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *