Festes de la Puríssima 2020 al Perelló

  • La localitat de El Perelló celebrarà del 4 al 8 de desembre les seues festes en honor a la Puríssima

Enguany la COVID-19 estará present en les festes del Perelló. L´Ajuntament ha anunciat que tots els actes programats es duran a terme en el Centre Cultural Dr. José Antonio Gómez Marco (anteriorment els Cines Avenida) amb totes les mesures de seguretat sanitàries i amb aforament del 50% i els actes solemnes que es celebraran en la parroquia Sant Pasqual Bailón serà un aforament màxim del 30%

Les entrades estaran disponibles a partir del dimecres 2 de desmbre en el Centre Cultural de 18h a 19h i el dijous 3 de desembre a l´Ajuntament. Es podran adquerir dos entrades per persona. 

PROGRAMA DE FESTES 

Divendres 4 de desembre

El divendres, 4 de desembre a les 18.00 hores se celebrarà un compte contes sota el títol “Agafats de la mà”, i a les 20.00 hores tindrà lloc l’actuació musical Jazz-Blues de “La Mafia Blues Band”.

Dissabte 5 de desembre

El dissabte, 5 de desembre començarà la jornada d’actes amb l’actuació musical infantil “El viaje de Pinocho” a les 12.00 hores. A la vesprada, a les 20.00 hores, tindrà lloc el pregó de festes de la Puríssima en commemoració del XXI Aniversari del Perelló en Entitat Local Menor. A les 20.15 hores l’actuació Tribut a Il Divo “The 4 Stations”.

Diumenge 6 de desembre

Per al diumenge, 6 de desembre, s’ha preparat un concert de l’Agrupació Musical del Perelló a les 12.00 hores. I a la vesprada, a les 20.00 hores el concert acústic de Petit Comité “Mujer contra Mujer”.

Dilluns 7 de desembre

El dilluns 7 de desembre a les 12.00 hores tindrà lloc l’actuació musical infantil ““Toys, una historia de juguetes”. Seguida d’una altra actuació a la vesprada a les 20.00 hores, aquesta vegada formada per un monòleg d’Óscar Tramoyeres.

Dimarts 8 de desembre

Finalment, el dimarts, 8 de desembre a les 8.00 hores serà l’Aurora en honor a la Puríssima, i a les 11.30 hores, tindrà lloc la Santa Missa Solemne en honor a la Puríssima en la parròquia Sant Pasqual Bailón. A la vesprada, tancarà les festes una mostra de música i balls tradicionals al carrer de la *Colla “El Portet”.

Actes a la Parròquia

Paral·lelament, des d’aquest diumenge 29 de novembre, fins dilluns que ve, 7 de desembre, se celebraran diferents actes solemnes en la parròquia Sant Pasqual Bailón del Perelló, amb aforament màxim del 30%.
D’aquesta manera, aquest diumenge, 29 de novembre i el pròxim 6 de desembre a les 11.30 hores tindrà lloc la Santa Missa i l’exercici de la Novena en el Temple Parroquial. I del 30 de novembre al 5 de desembre se celebrarà la Santa Missa i l’exercici de la Novena en el Temple Parroquial però a les 19.00 hores.
Així mateix, el 7 de desembre a les 18.00 i a les 19.00 hores se celebrarà la Santa Missa vespertina de la Solemnitat. I en acabar totes dues Misses, a les 20.00 hores tindrà lloc la Inauguració de la nova Seu de Càritas Parroquial.
El dimarts, 8 de desembre, a les 8.00 hores tindrà lloc el citat cant de l’Autora en el Temple Parroquial, per a continuar a les 9.00 hores amb la Santa Missa de l’Aurora. També hi haurà Missa a les 10.30 hores, i a les 11.30 serà la Santa Missa Solemne.

Ajuntament de El Perelló 

Imatge de portada: Entrada Moros i Cristians – Arxiu

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | El Consell decretarà el tancament total de la restauració

En breu ampliem informació //// 19-01-2019 --- 14:00h