Figures nadalenques fetes amb restes de poda decoren espais enjardinats a Cullera

  • La iniciativa ha estat impulsada per l’equip municipal de jardiners

Cullera despertà ahir amb una sèrie de animals i figures nadalenques fets amb restes de poda i troncs en distints espais enjardinats del municipi.

Es tracta d’una iniciativa del servei de parcs i jardins de l’Ajuntament de Cullera que han decidit aprofitar les restes de poda, de troncs, de branques i de xicotets arbusts que talen al llarg de l’any per fer estes creativitats amb un to nadalenc.

El regidor de Serveis Exteriors, Salvador Tortajada, ha explicat que l’actuació naix a iniciativa de l’equip municipal de jardineria. “El cap de parc i jardins em va comentar una idea genial de fer amb les restes de poda unes figuretes i instal·lar-les en zones del poble per a la temporada de nadal”, manifesta Tortajada.

En els distints espais, ubicats als Jardins del Mercat, a l’Avinguda-Diagonal del País Valencià i a l’entrada del passeig Dr. Alemany, «podem trobar conills, óssos, cérvols amb bufandes i fins i tot un homenet de fusta que desitja bones festes, el que la imaginació ens done», segons ha detallat el cap de Parcs i Jardins, Diego José Sancalixto.

Esta iniciativa, junt amb les distintes actuacions arreu de tota la localitat per part dels artistes fallers decorant espais emblemàtics i places de la ciutat fa que Cullera compte enguany amb una sèrie d’intervencions artístiques que omplin d’ambient nadalenc els seus carrers.

Ajuntament de Cullera

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *