Galiana: “Si finalment no eixim al carrer, no serà per nosaltres”

  • Esta vesprada s´ha celebrat l´Assamblea de presidents i presidentes de falla del mes d´abril
L´Assamblea de presidents i presidentes de falla del mes d´abril, de dissolució reglamentària de Junta Central Fallera 2020-2021
 
El president de Junta Central Fallera,Carlos Galiana, ha aprofitat per a donar les gràcies a les presidentes i presidents per totes les seues aportacions a la festa. “Ningú de nosaltres estàvem preparats per a açò, però totes i tots hem treballat de valent per les falles“, ha afirmat.
 
A més, ha animat a matindre la unitat que va aconseguir-se ara fa un any, i ha aprofitar per a remarcar que a hores d’arano hi ha pressa cap decisió sobre la possible celebració de les falles ni de la data ni d’activitats“.
 
Galiana ha informat que el pròxim 4 de maig mantindrà una reunió amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Les conclusions d’aquesta reunió, si escau, seran traslladades a una Assemblea de presidentes i presidents extraordinària.
 
Per aquest motiu, el president de JCF ha assegurat que s’està treballant en tots els escenaris possibles. “Si finalment no eixim al carrer, no serà per nosaltres“, ha afirmat.
 
A més, ha avançat que es treballa en una subvenció extraordinària per a les comissions de falla, l’import de la qual es donarà a conéixer en els pròxims dies.
 
Galiana ha finalitzat la seua intervenció donant les gràcies de nou a totes les presidents i presidents.
 
Finalment, ha explicat que es treballarà en celebrar la pròxima Assemblea de presidentes i presidents de falla de manera presencial, perquè es podrien prendre “decisions importants” al voltant de la festa.
 
Per la seua part, la secretària general de Junta Central Fallera, Carmen Blasco, ha agraït la tasca de totes les i els membres de Junta Central Fallera, així com de l’Assemblea de presidentes i presidents. Ha manifestat que ha estat un plaer estar al capdavant de la Secretaria General de l’organisme autònom municipal. Tot seguit, s’ha fet efectiva la dissolució de Junta Central Fallera.
 
Amb la intervenció de diferents presidentes i presidents al torn de precs i preguntes, ha finalitzat l’assemblea ordinària corresponent al mes d’abril.
 
 
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DESTACAT 18/06/2021| El 26 de juny ja no serà obligatòria la mascareta en exteriors