Godella i Carlet cancel·len les Falles 2021

  • Les dos poblacions han decit passar al 2022 i no celebrar cap acte faller al mes de setembre

Començem per Godella (Horta Nord) on les comissions falleres han ratificat no celebrar les Falles 2021

Comunicat de la Junta Local Fallera i Ajuntament de Godella

La localitat de Godella no celebrarà la setmana fallera este 2021 deprés de la reunió mantinguda ahir pels represetants de les quatre comissions falleres de la localitat Sant Sebastià-Arquebisbe Fuero, Doctor Cabo, Cervantes-Sant Blai y Doctor Valls, amb l’alcaldessa Teresa Bueso i les regidores Lupe Rodríguez i Eva Sanchis. D’esta manera, es ratifica la decisió de no celebrar les festes falleres de l’1 al 5 de setembre.

Encara que en reunions prèvies ja s’havia manifestat la intenció de no celebrar falles a Godella durant este any 2021, la cita que va tindre lloc ahir va servir per a confirmar esta decisió i destinar tots els esforços en la celebració de les festes al març de 2022, com es realitzen tradicionalment.

L’explosió de la pandèmia provocada per la COVID-19 ha obligat a la cancel·lació de la setmana fallera al març durant els dos últims exercicis, ja que les restriccions sanitàries ho feien inviable davant la situació epidemiològica que arrossegava la Comunitat Valenciana i el país.

Durant la reunió es va acordar també tornar a citar-se a finals d’agost o principis de setembre per a valorar les noves mesures sanitàries dictades per les autoritats i decidir si es permet tornar a realitzar activitats en els casals fallers.

Carlet 

La localitat de Carlet (Ribera Alta) ha decidit per unanimitat suspendre les Falles 2021 i passar al mes de març de 2022

Foto de portada: Falla Plaça Doctor Cabo – Adjs (Godella- 2017)

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *