Iván Tortajada serà l´artista infantil de la Falla Corretgeria per a les Falles 2022

  • Iván Tortajada torna a esta comissió que celebra el seu 150 aniversari 

En un any tan especial com és el nostre 150 aniversari, no volíem perdre l’oportunitat de comptar amb un gran artista tan volgut per la nostra comissió.
Vam tindre l’honor que Iván plantara “Baix Terra” en la nostra demarcació en 2014 en el seu debut en el cap i casal. Corria l’any 2013 i nostre volgut Sergio Amar ens presentava a un gran artista amb moltes ganes i il·lusió per tindre l’oportunitat de poder plantar a València, després d’haver collit èxits en les falles de Paiporta.

Des d’ací, vam tindre una bonica relació de 3 anys després de la qual els nostres camins es van separar amb un «fins ara» per a ajuntar-se ara novament mirant junts cap a les falles de 2022.

En aquests últims anys, l’èxit d’Iván ha sigut notori, aconseguint fer-se un buit entre els artistes més importants del panorama faller i foguerer actual, escrivint el seu nom en la història de les falles després d’aconseguir amb Maestro Gozalbo, dos merescuts primers premis de Secció Especial en els anys 2018 i 2019.

Després d’aquest temps de pausa, torna a la nostra comissió on estem encantats rebre’l. Amb la seua humilitat i proximitat, ha aconseguit fer-se un buit en el cor de tots i cadascun dels quals formem part d’aquesta comissió.

Iván torna a casa!

Estem desitjant poder presentar-vos el projecte, que serà visita obligatòria per al món faller.

Fotografia i informació: La Comissió

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *