Javier Flores, Lucía Mayordomo i Maria Benavent, guanyadors del Concurs Infantil de Postals Nadalenques de la Junta Local Fallera de Godella

Javier Flores, Lucía Mayordomo i Maria Benavent van resultar els guanyadors del Concurs de Postals Nadalenques de la Junta Local Fallera de Godella, que es va celebrar ahir de manera virtual davant la impossibilitat de fer-ho presencial per a garantir la salut de tots els participants davant la pandèmia provocada per la COVID-19.

Les targetes nadalenques de Javier Flores, de 0 a 6 anys, Lucía Mayordomo, de 7 a 9 anys, i Maria Benavent, de més de 10 anys, van ser les seleccionades pel jurat que va estar compost per l’alcaldessa Eva Sanchis i les regidores Teresa Bueso i Tatiana Prades.

En esta ocasió, de manera extraordinària, els nens i nenes de Godella van dibuixar i van pintar les seves felicitacions nadalenques des de les seues cases mentre que el jurat els saludaven d’un en un a través d’una videoconferència.

A la finalització del temps estipulat per a la creació de les targetes, el jurat, de nou, es va posar en contacte amb les persones participants per a donar-los el veredicte final d’un certamen en el qual van participar més de 40 xiquets i xiquetes de la localitat de Godella.

Una ajudant de Papà Noel, després del veredicte, va acudir a les llars dels tres guanyadors per a lliurar-los el seu regal com a recompensa a l’excel·lent treball realitzat.

Ajuntament de Godella

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

#10Anysdfef | Cumplim 10 anys i volem celebrar-ho amb tú