La Banda Primitiva de Llíria celebra el seu primer concert el pròxim 12 de setembre

El concert servirà per commemorar el LXIX aniversari de la inauguració del teatre

La Banda Primitiva de Llíria celebra el seu primer concert de l’any el pròxim 12 de setembre, a les 20.00 hores. Nou mesos després de la seua última actuació, el Clarín reprèn la programació de concerts amb un acte que servirà per commemorar el LXIX aniversari de la inauguració del teatre – sala de concerts de la societat.

«Després d’estos mesos tan estranys que ens ha tocat viure, la nostra Banda Primitiva va reprendre la seua activitat a principis del mes de juliol i, ara, arriba el moment de tornar a disfrutar de la seua música en concert» ha afirmat el president de la societat, José Luis Pérez Veses. «Evidentment, celebrarem l’acte respectant totes les mesures de seguretat i higièniques, tant per als músics, com per al públic assistent».

Seguint la normativa existent, el Clarín oferirà un concert amb una banda de tan sols 50 músics per garantir la distància de seguretat d’1.5 metres entre els integrants de la formació. «A més de modificar el planter de la banda, hem buscat un programa musical que s’adapte al número de músics que tindrem sobre l’escenari» explica el vicepresident de l’Àrea Artística, Miguel Cerezo. «De tota manera, podrem viure un gran concert, ja que el director Javier Enguídanos i els músics estan preparant-lo amb la màxima il·lusió».

Per a esta cita tan especial, la Banda Primitiva interpretarà el següent programa:

  • Dos sonrisas (pasdoble), J. V. Mas Quiles
  • La del manojo de rosas (selecció), P. Sorozábal
  • Evocazzioni, P. Huber
  • Himne a la Banda Primitiva, J. V. Mas Quiles

L’entrada serà gratuïta, però per assistir-hi caldrà fer una reserva de les entrades, de manera telefònica al telèfon 618.09.39.71. Únicament es podran reservar dos entrades per persona i, en el moment de la reserva, s’indicarà un horari de recollida de les mateixes.

Banda Primitiva de Llíria

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA |La Comunitat ha registrat este dimarts 7.955 nous casos de coronavirus

Actualment hi ha 3.989 persones ingressades i 98 defuncions. //// 19-01-2021 - 19:00 hores

23/01/2021 /// La Comunitat registra este dissabte 6.122 nous casos de coronavirus Més informació ací