La Banda Simfònica Municipal interpreta «Música d´ahir, de huí i de sempre» als Jardins del Palau

  • A les 20.15 hores sota la direcció de Rafael Sanz-Espert

La Banda Simfònica Municipal de València interpretarà demà dijous, a les 20.15 hores, el segon concert temàtic del seu cicle gratuït i a l’aire lliure als Jardins del Palau de la Música. Sota la direcció del seu titular, Rafael Sanz-Espert, es podrà escoltar el programa “Música d’ahir, de hui i de sempre”, que comprén una acurada selecció d’obres molt conegudes pel públic com pasdobles, boleros i música de cinema.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha destacat “l’excel·lent acollida que va experimentar el concert inaugural d’este cicle tan volgut, que es va omplir completament d’un públic fidel que va gaudir moltíssim”. Tello a posat l’accent en les mesures de seguretat amb les quals es duu a terme el concert, que demostren que “aplicant i implementant tots els protocols que estem desenvolupant en matèria de seguretat per al públic i per a les professores i professors, seguim demostrant que la cultura, tan necessària, és segura”.

En el concert de demà dijous, “Música d’ahir, de hui i de sempre”, el públic assistent podrà escoltar el pasdoble “Morenito de Valencia” de Vicente Portolés; dos fragments icònics de la sarsuela “Las Leandras” de Francisco Alonso; “Madrid” del mexicà Agustín Lara o “Brises de Màlaga” de Pascual Marquina. A més d’adaptacions de boleros i música d’estudiantina, també estarà present el cinema amb “Singin’ In the Rain” de Nacio Herb Brown i “Love Story” de Francis Lai. “Fascination” de Dante Pilade Marchetti, i “Anniversary Marcha-cha” de Jef Penders, completen el programa.

La resta de programes d’este cicle tenen els títols següents: dijous dia 17, “Danses de gel” dirigit per Francisco Valero-Terribas i el dia 24, concert de cloenda amb el títol “Visca la Sarsuela”, dirigit per Rafael Sanz-Espert.

Les entrades de cada concert són gratuïtes, i es poden reservar en https://www.servientradas.com, fins a completar l’aforament legal permés. Cada concert del cicle llançarà el seu sistema de reserva d’entrades de manera específica. Per garantir la seguretat dels assistents hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, distància entre butaques i ús obligatori de mascaretes.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

#10Anysdfef | Cumplim 10 anys i volem celebrar-ho amb tú