La celebració de les Campanades i Expojove queden ajornades

  • L’Ajuntament treballa per oferir les campanades des de l’edifici consistorial a través de senyal televisiva

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha explicat que “per responsabilitat” l’Ajuntament ajorna fins l’any que ve les celebracions de les campanades a la plaça de l’Ajuntament i Expojove a Fira València. L’esdeveniment per als xiquets i xiquetes, per fer-se en un recinte tancat que rep cada any vora 100.000 visitants, i l’acte de la nit de Cap d’Any, per no adaptar-se a l’actual situació en què s’està parlant d’un possible toc de queda.

“Des de la Regidoria de Cultura Festiva posem per davant de tot la salut de les persones i dels més menuts de la casa. Per això, hem pres una decisió, des de la responsabilitat, per ajornar les celebracions que cada any organitza la regidoria per a l’època nadalenca. La situació actual de contagis és preocupant i des de l’administració local hem de fer tot el possible per contribuir al control i contenció dels contagis”, ha explicat Galiana.

En tot cas, des de l’Ajuntament es treballa per fer les campanades des de l’edifici consistorial, encara que siguen sense la tradicional festa que les ha acompanyat els últims anys, però sí facilitant el senyal televisiu dels tocs de les campanes des de la plaça.

Al mateix temps, també s’ha decidit, en la mateixa línia, ajornar els mercats de Nadal de la plaça de Bruges i del Cabanyal, “sempre per evitar la propagació dels contagis i des de la responsabilitat”. L’edil ha recordat que, per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia, des de la Regidoria de Comerç es va crear una línia de subvencions específica per als venedors i venedores dels mercats ambulants de la ciutat.

“D’UNA MANERA O D’ALTRA, ELS REIS MAGS VISITARAN VALÈNCIA”

El regidor Galiana ha assegurat que “d’una manera o d’altra, amb cavalcada o sense cavalcada, els xiquets i xiquetes de València poden estar tranquils perquè l’Ajuntament treballa en diferents fórmules per poder rebre la visita dels tres Reis mags de l’Orient a la nostra ciutat”.

Ajuntament de València

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 2.136 nou casos de COVID-19

Per províncies, els nous positius són: 265 a Castelló, 640 a Alacant i 1.231 a la província de València i 1.580 persones ingresades