La Diputació de Castelló celebrarà el 9 d’Octubre amb la disparada de cinc castells simultanis

  • Es dispararan des d´Almenara, Altura, Benicarló, Borriana i la Vall d´Uixó

La Diputació de Castelló celebrarà per primera vegada el 9 d’octubre de manera oficial amb el tret a les 23.00 hores de cinc castells de focs artificials simultanis en les localitats de Benicarló, Borriana, Vall d’Uixó, Almenara i Altura. Així ho ha anunciat el president de la Diputació, José Martí, després de reunir-se al costat de la diputada de Cultura, Ruth Sanz, amb els representants de les cinc empreses pirotècniques radicades a la província, als quals ha transmés el seu desig que la celebració constituïsca també una acció de suport al sector pirotècnic, al qual la crisi generada per la Covid-19 està afectant de forma molt greu.

El president ha assenyalat que “el canvi en la Diputació també consisteix a celebrar el dia oficial de la Comunitat Valenciana, perquè som valencians com a castellonencs, i ens sentim orgullosos d’això”. “De la mateixa manera”, ha afegit, “que volem una província de Castelló que estiga ben vertebrada, volem contribuir a la vertebració de la nostra comunitat autònoma, a la qual volem aportar i de la qual volem rebre en igualtat de condicions respecte als territoris germans d’Alacant i València”.

Per part seua, la diputada província de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que, “seguint el suggeriment de les empreses pirotècniques, i amb l’objectiu d’estalviar costos, s’ha optat per disparar els cinc castells en les localitats en les quals les empreses tenen la seua seu. A Benicarló ho farà Pirotecnia Tomás SL, a Burriana Pirotecnia Martí SL, a Vall d’Uixó Pirotecnia Peñarroja SL, a Almenara Hermanos Caballer Pirotécnicos SL  i a Altura Pirotecnia Zarzoso SL.

Diputació de Castelló

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | La Comunitat Valenciana suma 1.606 nous casos de coronavirus

Per províncies, s’han registrat 242 nous casos a Castelló, 587 a Alacant i 777 a València i s´han registrat 7 defuncions