La Diputació de Castelló secunda amb 90.000 euros a les associacions taurines de la província en 2021

  • La diputada de Cultura, Ruth Sanz, anuncia l’aprovació de les bases d’unes ajudes destinades a l’organització de festejos taurins i a publicacions, exposicions i conferències relacionades amb la festa taurina

La Diputació Provincial ha aprovat les bases per a la convocatòria d’una línia d’ajudes dotada de 90.000 euros, destinades a associacions taurines de la província de Castelló. Amb elles es finançaran activitats relacionades amb el món taurí per a potenciar aquesta festa en tot el territori castellonenc durant l’exercici de 2021. Estan contemplades l’organització i realització de festejos taurins i la publicació de revistes, exposicions o conferències relacionades amb la cultura taurina.

 

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que aquestes ajudes ‘’són necessàries per a reactivar una tradició de la província’’ i ha afegit que espera que ‘’la pandèmia avanç favorablement i totes els nostres comarques puguen gaudir d’uns festejos taurins segurs’’.

 

Aquelles associacions que estiguen interessades a concórrer en aquest procediment hauran de presentar els seues sol·licituds dins del termini d’1 mes a comptar des de l’endemà al de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *