La Falla Convent Jerusalem exposa els seus projectes per a les Falles 2021 al Mercat Central

  • Els ciutadans podran contemplar la maqueta de la Falla ‘Desenmascarats’, que es revelarà íntegrament, i l’esbós de la Fallita infantil ‘Germans’, al costat d’un de les seues ninots, des de demà i fins al dissabte, 31 de juliol

La Falla Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal porta al Mercat Central els seus projectes per a les Falles 2021 perquè venedors i clients puguen contemplar-los en primícia i amb algunes sorpreses, des de demà i fins dissabte que ve, 31 de juliol.

Els qui acudisquen aquests dies al Mercat podran gaudir de la maqueta de la Falla ‘Desenmascarats’, de Pere Baenas -que es revelarà, per primera vegada, íntegrament- i de l’esbós de la Fallita infantil ‘Germans’, de José Gallego, juntament amb un dels ninots, que haurà traslladat el propi artista.

El Quadre d’Honor al complet de la Comissió Convent Jerusalem- Matemàtic Marzal es reunirà amb membres de la Junta Directiva de l’Associació de Venedors del Mercat Central, demà a les 11 h, davall la gran cúpula.

Acudiran al Mercat el president de la Falla, Francisco Segura Hervás; el president infantil, Paulo Torquato Bendicho; la Fallera Major, Ana Elorriaga López; la Fallera Major Infantil, Rocío Songel García i els artistes fallers, Pere Baenas i José Gallego, que explicaran al públic el contingut dels monuments. Aniran acompanyats de membres de la Junta Directiva, familiars i altres fallers i seran rebuts per la presidenta de l’Associació de Venedors, Merche Puchades, i la gerent del Mercat, Cristina Oliete.

La Falla ‘Desenmascarats’, que ens trasllada als Carnestoltes de Venècia, representa “el gran ball de màscares que és la vida”, a través de personatges que no sols oculten després dels antifaços parteix del seu rostre sinó que també amaguen, mitjançant enganys i estratagemes, moltes veritats que aquest monument tracta de revelar.

La Falla Infantil ‘Germans’ pretén transmetre, sobretot als més xicotets, un cant a la fraternitat i a la família. Mostra moltes mans que representen la unió per a “poder fer coses extraordinàries”.

Amb aquest acte, l’Associació de Venedors del Mercat Central vol donar visibilitat a la festa de les Falles, que enguany se celebraran excepcionalment al setembre, fora del seu calendari habitual, i expressar el reconeixement al gran esforç realitzat per les comissions falleres per a adaptar-se a les difícils circumstàncies derivades de la pandèmia i aconseguir mantindre viu, malgrat tot, l’esperit integrador i entusiasta d’aquestes festes.

 

🔗  HEMEROTECA FALLERA  – Falles 2012  fins actualitat

GALERIA | 12 – FALLA CONVENT DE JERUSALEM – MATEMÀTIC MARZAL

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *