La Falla del Mercat i Adjacents d´Alcàsser nombra als representants de 2022

  • Sonia Gil Folch i Blanca Gómez Caballero han sigut nombrades com a màximes representants de la comissió

Dissabte passat 11 de setembre, després d’haver celebrat ja la Setmana de Falles, de l’1 al 5 de setembre (igual que la ciutat de València), la Falla del Mercat d´ Alcàsser (primera Falla d’Alcàsser que va ser censada en la JCF, en 1980), ha realitzat l’elecció dels qui seran els seus majors representants durant la Falles de 2022.

Així, com a Fallera Major Infantil, va ser triada la xiqueta Blanca Gómez Caballero, qui serà acompanyada durant tot l’exercici pel seu President Infantil, Pedro Marcos Martínez Caballero. Com Fallera Major, l’afortunada a ser triada va ser Sonia Gil Folch, qui tindrà al seu costat com a President a Luis Miguel Navarro Llácer.

Mantenint la tradició d’aquesta Falla de nomenar les “Regines del Foc” que acompanyen amb els seus càrrecs a la Falleres Majors, han sigut triades per a les Falles 2022, Amparo Baixauli Navarro i com Regina del Foc Infantil, Clara Caballero Gil.

Per tant, havent-hi ja finalitzat per fi les Falles 2020/2021, ja és hora de preparar tots els actes que sens dubte inundaran el Mercat d´Alcàsser durant les Falles de 2022, la setmana de les quals cúlmina amb la Plantà del 15 de març i la Cremà el 19 de març.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *