La Gala dels Goya 2021 marcarà l´inici de l´any Berlanga

  • La vicealcaldessa Sandra Gómez s’ha reunit hui amb Mariano Barroso per a començar a donar forma a la participació de València en la Gala del 2021

La gala dels Premis Goya 2021, que s’acollirà en 3 seus, una d’elles la ciutat de València, “tindrà sabor valencià i suposarà un bon inici per a l’any Berlanga”, segons ha anunciat hui la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, en concloure la reunió que ha mantingut amb el president de l’Acadèmia de Cinema, Mariano Barroso.

En esta trobada, en què també ha participat el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, s’ha donat forma ja a la participació de la ciutat en la Gala dels Premis Goya 2021. Una gala que, segons la vicealcaldessa, “ve marcada per dos elements, el primer d’ells la crisi sanitària que estem vivint i que ha fet que siga una gala especial amb tres seus, una d’elles, la nostra ciutat» i d’altra banda, «perquè vindrà marcada per l’inici de l’any Berlanga, que culminarà amb la gala dels Premis Goya 2022, la seu única dels quals és València«, ha precisat Gómez.

«La gala dels Premis Goya 2021 serà una gala amb caràcter valencià, una rememoració i una posada en valor del qual ha significat el cineasta valencià Luis García-Berlanga, no sols per a la nostra ciutat sinó per a la història del cinema espanyol«. «Estem molt il·lusionats perquè creiem que la gala de 2021 serà un bon inici, un tret d’eixida a l’homenatge a un dels nostres fills més emblemàtics com és Berlanga» ha conclòs la vicealcaldessa.

Ajuntament de València

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 2.136 nou casos de COVID-19

Per províncies, els nous positius són: 265 a Castelló, 640 a Alacant i 1.231 a la província de València i 1.580 persones ingresades