La música borrianenca se suma a la declaració com a Patrimoni Immaterial de la Unesco de les Societats Musicals Valencianes

  • Diumenge que ve 19 a les 19 hores se celebrarà un concert de la Agrupació Filharmònica Borrianenca en la plaça de la Mercè per a donar suport a la proposta

L’Agrupació Filharmònica Borrianenca sumarà el seu suport a la proposta perquè les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana siguen declarades Patrimoni Immaterial de la Unesco, amb la celebració d’un concert de la banda simfònica el pròxim diumenge 19 de setembre.

Tal com ha explicat el regidor de Cultura, Vicent Granel, “la idea de la banda de música de Borriana és la de servir de suport i impuls perquè les societats musicals valencianes reben el reconeixement de l’organització internacional i per això participa en un cicle de concerts per a donar suport a la proposta”.

La banda simfònica celebrarà el concert aquest diumenge 19 de setembre a les 19 hores, a l’exterior del Centre Municipal de Cultura la Mercè. L’acte musical s’enquadra, a més, dins del cicle de concerts amb motiu de les celebracions pel 9 d’Octubre i es respectaran totes les mesures sanitàries vigents.

El concert organitzat per l’agrupació musical comptarà en el programa amb obres com el pasdoble Encuentros de José Rafael Pascual-Vilaplana, Sea of Wisdon de Daisuke Shimisu, Divertimento de David Beltrán, Highlitghs from Ches de Johan de Maij, A Klezmer Karnival de Philipe Sparke i, finalment, Ireland of Legenda and Lore de Robert W.Smith, sota la direcció de Norma Comes Vidal.

Terra de Música

Aquest concert s’emmarca dins del projecte Terra de Música, impulsat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Generalitat, que té com a objectiu visibilitzar el patrimoni immaterial, cultural, social i educatiu de tot el col·lectiu.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *