La Plaça de Bous de València organitzarà festetjos taurins els próxims quatre anys

  • La firma de Rafael García Garrido, que regix Las Ventas de Madrid des de 2016, ha sigut la guanyadora del concurs convocat per la Diputació amb una oferta de 452.000 euros més IVA, enfront del cànon mínim de 150.000 euros establit per la propietària de la Plaça
  • Nautalia s’ha imposat a Funtausa, Tauroemoción i la UTE entre la FIT i Toreo, Arte y Cultura. El plec reduïx de 493 a 36 les entrades que l’empresa entregarà per festeig a la Diputació, que cedirà 20 dies a l’any la Plaça per a festejos taurins quan abans se cedia 60 dies

L’empresa Nautalia és la virtual guanyadora del concurs d’adjudicació de la Plaça de Bous de València i organitzarà els festejos taurins en el recinte del carrer Xàtiva durant els pròxims quatre anys i tres possibles pròrrogues anuals. L’obertura de les pliques presentades per a l’arrendament de la Plaça, propietat de la Diputació, ha deixat una oferta de 452.000 euros més IVA per part de l’empresa capitanejada per Rafael García Garrido, molt per damunt dels 150.000 euros del cànon establit per la corporació i superior a les ofertes de Funtausa, Tauroemoción i la UTE entre la FIT i Toreo, Arte y Cultura, la resta d’aspirants.

Nautalia, la firma que regix la Plaza de las Ventas de Madrid des de 2016, s’ha imposat en un concurs que finalment s’ha decidit per la variable econòmica, ja que les quatre candidates havien obtingut el màxim de punts (90 sobre 100) en els apartats referents a l’escola, els abonats i els festejos taurins. L’oferta de l’empresa de García Garrido, 452.000 euros més IVA, ha resultat decisiva enfront dels 353.354 euros oferits per Funtausa, els 312.000 euros de Tauroemoción i els 265.500 euros de la UTE que formen la FIT i Toreo, Arte y Cultura.

La nova adjudicatària de la Plaça de Bous de València es regirà per un plec de condicions que presenta novetats respecte al document d’arrendament a l’empresa de Simón Casas. En este sentit, Nautalia entregarà a la corporació provincial 36 entrades per festeig enfront de les 493 que entregava l’anterior adjudicatària. Estes entrades estaran localitzades en la zona de torils i no ixen habitualment a la venda.

D’altra banda, la Diputació cedirà la Plaça de Bous 20 dies a l’any per a organitzar festejos taurins coincidint amb les principals festivitats, enfront dels 60 dies cedits a l’anterior adjudicatària. Esta reducció dels actes taurins a una tercera part permetrà a la corporació provincial tindre major disponibilitat per a organitzar un altre tipus d’esdeveniments com a concerts o espectacles en dies pròxims a dates assenyalades, en la línia de potenciar el vessant sociocultural de la Plaça.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *