La platja de Gandia acollirà aquest dissabte un nou espectacle pirotècnic

La pirotècnia Borredà dispararà el castell de focs artificials a partir de les 23.59 hores des del braç del port

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell; acompanyat per l’edil responsable de Política Festiva i Escena Urbana, Jose Manuel Prieto; juntament amb Óscar Ferrario, president de l’Associació de Lloguer d’Apartaments de Gandia (Aloga); Jose Manuel Navarro president de DestíSafor; i Vicente Frasquet de l’Associació Empresarial Hotelera de Gandia i la Safor, han comparegut en roda de premsa per informar que la platja de Gandia acollirà aquest dissabte 15 d’agost un espectacle pirotècnic en homenatge als visitants i al sector turístic sota el títol «Gandia brilla per tu. Gràcies!».

Vicent Mascarell ha recordat que es tracta del segon esdeveniment d’aquest tipus que acollirà la platja després del que va ser impulsat a principi de juliol per la Diputació de València. «Va ser una bona experiència que va ajudar al sector pirotècnic i és una bona excusa perquè la ciutadania i els visitants gaudisquen de la nostra platja» «Pretenem posar en valor als que són els herois de l’estiu, tots aquests treballadors del sector serveis que tot i de les circumstàncies estan possibilitant que la resta de la població gaudesca”.

Per la seua banda, Jose Manuel Prieto ha explicat que el castell serà llançat a les 23.59 hores des del braç del port pel que podrà ser vist pràcticament des de tota la platja. El tret anirà a càrrec de la Pirotècnia Borredà.

Prieto ha explicat que aquest esdeveniment serà el primer pas per a una programació festiva que tindrà també en la pirotècnia un dels seus al·licients. Per això, la Junta de Govern aprovarà un plec de condicions per a subministrar la pirotècnia a la ciutat. Un contracte per lots que inclou entre altres esdeveniments, un castell dins el mar.

«Amb aquesta iniciativa pretenem que Gandia es convertisca en un referent de la pirotècnia durant l’estiu. Volem singularitzar aquests esdeveniments per completar l’oferta turística i que siguen un al·licient més per decidir acudir a Gandia com a destinació per a les vacances» va declarar Prieto.

Ajuntament de Gandia 

Àlex Oltra

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 2.136 nou casos de COVID-19

Per províncies, els nous positius són: 265 a Castelló, 640 a Alacant i 1.231 a la província de València i 1.580 persones ingresades