La Pobla de Vallbona posposa els actes fallers previstos per al cap de setmana

  • Junta Local Fallera aprova posposar de manera indefinida la imposició de bandes a les falleres majors de la localitat

La Pobla de Vallbona suspén els actes de falles previstos per al cap de setmana. La reunió telemàtica de Junta Local Fallera celebrada la nit de dilluns aprovava per unanimitat ajornar indefinidament la programació dels pròxims dies d’exaltació de les falleres majors.

Des de l’Ajuntament i JLF s’havia previst celebrar este cap de setmana l’acte d’imposició de bandes a les Falleres Majors de la Pobla i a les representants de totes les set comissions falleres de la localitat. També queda a anul·lada la desfilada d’indumentària valenciana que es programava juntament amb els comerços del poble que es dediquen al sector. Es suspenen a més les dansades i albades que anaven a protagonitzar les falleres majors de JLF i les corts d’honor durant el cap de setmana i l’exposició de la Història de les Falles de la Pobla.

Des de la regidoria de Falles s’ha volgut enviar un missatge d’ànim al món faller recordant que tan prompte com les condicions sanitàries ho permeten es reprendrà tota l’activitat i els actes festius.

Ajuntament de La Pobla de Vallbona

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 2.136 nou casos de COVID-19

Per províncies, els nous positius són: 265 a Castelló, 640 a Alacant i 1.231 a la província de València i 1.580 persones ingresades