La próxima setmana l´alumnat universitari serà vacunada

  • Salut Pública subministrarà les 5.000 dosis necessàries als serveis de prevenció propis de les universitats
  • Serà l´alumnat que participara en programes Erasmus

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, s’han reunit aquest dilluns amb els rectors i les rectores de les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana.

La titular de Sanitat els ha informat de la planificació de la vacunació de l’alumnat universitari que participarà en programes de mobilitat i de pràctiques internacionals durant el pròxim curs 2021-2022.

Salut Pública remetrà a les universitats les 5.000 dosis necessàries per a iniciar la vacunació la setmana vinent en els serveis de prevenció propis dels centres universitaris.

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha destacat que, “gràcies a la col·laboració de la Generalitat i de les universitats, aquells alumnes que tenien previst realitzar estades en l’exterior podran dur a terme els seus plans, tal com estava previst, i en les màximes condicions de seguretat“.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha agraït “la inestimable col·laboració de les universitats perquè els alumnes reben la pauta completa de vacunació que els permetrà accedir a les beques a l’estranger“.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *