L’acte de lliurament de premis de la FJFS se celebra complint amb tots els protocols de seguretat i higiene

Dissabte passat 31 d’octubre a les 19.30h l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt va acollir l’acte de lliurament dels premis fallers que ja havien sigut assignats i que van quedar ajornats amb la declaració de l’estat d’alarma el mes de març passat.

A l’esdeveniment van assistir únicament els representants de les 30 comissions pertanyents a Federació Junta Fallera de Sagunt, seguint totes les mesures de seguretat imposades per Sanitat: aforament per davall del 50%, entrades i eixides escalonades, mesura de temperatura dels assistents, gel hidroalcohólic, màscares i mesures de distanciament entre els assistents. D’igual manera, es va ometre la salutació protocol·lària a l’hora de recollir les banderoles.

L’acte, presidit per les falleres majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González i les seues corts d’honor, va comptar amb la presència de l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la Regidora de Cultura, Festes i Cultura Popular Asun Moll i el Director de Lafarge-Holcim, José Luis Coleto.

En la gala es van entregar els premis al millor llibret entregats per l’Ajuntament de Sagunt, que van recaure en l’A. C. Falla El Mocador seguits de l’A. C. Falla El Tronaor i A. C. Falla La Palmera.

El premi a la falla més igualitària que atorga la regidoria de la dona de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Sagunt va anar a parar a l’A. C. Falla Teodoro Llorente de Port de Sagunt.

Per part seua, el primer premi a la falla més sostenible que celebra Lafarge va recaure en l’A. C. Falla La Marina. Van ser també premiades en aqueixa categoria l’A. C. Falla Plaça Rodrigo, l’A. C. Falla El Romano i l’A. C. Falla Plaça del Sol respectivament.

En la gala també van ser entregats els guardons referents a les diferents categories de les cavalcades falleres.

En els sectors I i II, corresponents a les falles de Port de Sagunt, els premiats van ser: Falla El Palleter, millor carrossa, seguida de la Palmereta i Eduardo Merello; la millor disfressa va ser per a la Falla Xhurruca-Hispanitat, a més de per a Eduardo Merello i Teodoro Llorente; el millor ball va recaure en la Falla Eduardo Merello, seguida del Palleter i Mare Nostrum; finalment la millor comparsa va anar a parar a l’A. C. Falla El Palleter, seguida de Mare Nostrum i Eduardo Merello.

Quant als guardons de cavalcada en els sectors III i IV, corresponents a Sagunt, Faura i Gilet, la millor carrossa va ser per a Gilet, seguida del Tabalet i Santa Anna; la disfressa va anar a parar a la falla El Mercat, seguida de Sant Francesc i Gilet; La Palmera es va alçar amb el primer premi de Ball juntament amb Gilet i Avinguda; finalment, la millor comparsa va ser per a Gilet, seguit de la Palmera i Avinguda.

Els ninots indultats van ser els presentats per l’A. C. Falla la Victòria el corresponent al monument gran i el de l’A. C. Falla El Palleter en del monument infantil.

L’acte, seguint totes les mesures de seguretat i protocols sanitaris, va ser tot un èxit i va ser una tornada a la “normalitat” de les comissions falleres, que van poder gaudir-lo en directe i celebrar els èxits de les seues comissions a través de les xarxes socials de Federació.

Federació Junta Fallera de Sagunt

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | Sanitat confirma 2.136 nou casos de COVID-19

Per províncies, els nous positius són: 265 a Castelló, 640 a Alacant i 1.231 a la província de València i 1.580 persones ingresades