L’Ajuntament de les Alqueries suspén les festes patronals i programarà activitats alternatives

La regidoria de Festes promourà iniciatives que garantisquen la seguretat sanitària de les persones assistents i que impulsen l’economia local

L’Ajuntament de les Alqueries suspendrà les festes patronals de la Virgen del Niño Perdido d’octubre per la crisi sanitària actual del COVID19, ja que davant esta situació se farà complicada la celebració dels actes més representatius d’estes celebracions. L’alcaldessa Esther Lara explica que “des de l’equip de govern traslladarem aquesta proposta als diferents grups polítics i a les associacions que participen en les celebracions. A més, també estudiarem la forma de fer algun tipus d’activitats que cumplisquen totes les normatives i que garantisquen la seguretat sanitària per tal d’impulsar l’economia local que tenia un xicotet impuls durant les festes”.

Així mateix, Lara recorda que la cort d’honor que havia sigut elegida per al 2020 ostentarà aquest càrrec en el pròxim 2021.“És una situació complicada i totalment nova per a totes les administracions, però l’hem d’afrontar amb responsabilitat en aquests moments. A més, vull agrair la comprensió de totes les parts amb les quals hem compartit aquesta decisió i vull traslladar a la ciutadania que continuarem treballant per a vetlar per la seua seguretat en la mesura de les nostres possibilitats i amb la col·laboració de totes les institucions”, argumenta l’alcaldessa.

Finalment, Esther Lara vol traslladar un missatge d’optimisme “les Alqueries i la seua ciutadania ha tingut un comportament exemplar durant esta greu pandèmia i, malgrat que hem esperat fins al final per a vore l’evolució sanitària, la decisió més responsable ara mateix és suspendre les festes, ja que podien podrien suposar un focus de contagis que fins al moment hem evitat. Esperem poder celebrar-les al 2021 amb tota normalitat. Ixa seria la millor notícia, ja que significaria que hem superat esta difícil situació”.

Ajuntament de Les Alqueries

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | La Comunitat ha registrat aquest dijous 6.207 nous casos de coronavirus i 2.724 altes

Per províncies: 697 a Castelló, 2.016 a Alacant i 3.494 a la província de València