“L´Alqueria Blanca” torna a À Punt el diumenge 21 de març

  • La data s´ha conegut en el programa “Bona Vesprada” de la cadena pública 

El 21 de març torna L’Alqueria Blanca a la radiotelevisió i web públiques. L’equip del programa Bona Vesprada ha donat en exclusiva la data del retorn d’una de les sèries més emblemàtiques i estimades per l’audiència valenciana.

La 12a temporada s’estrenarà el diumenge 21 a les 22:00 hores i la cadena ha preparat per a eixe dia una ampla programació especial per a donar-li la benvinguda a L’Alqueria Blanca. Huit anys després, els rodatges de la sèrie es reprenen amb personatges coneguts com Dora, Robert, Blanca, don Joaquim, Ferri, Tonet o Anna, i altres de nous que poc a poc aniran entrant en escena.

Per a conèixer més detalls, la cadena convida a tots els seguidors a participar en la presentació de L’Alqueria Blanca via streaming a través del web apuntmedia.es o les xarxes socials d’À Punt. L’acte és demà dijous 4 de març a les 12:00 hores i es realitzaran connexions en directe amb els sets de Bunyol, on ara mateix s’estan rodant els nous capítols. Seran els mateixos actors i guionistes de la sèrie els que explicaran les noves trames i històries.

18 nous capítols

Més de 350 figurants de la comarca de Bunyol han acompanyat als 40 actors principals de L’Alqueria durant les gravacions. Ha sigut necessari l’ús de 5.000 mascaretes i més de 800 tests d’antígens perquè l’esperada sèrie arribe a la radiotelevisió i web públiques. I ha necessitat que es construisquen vora 30 sets en plató per a mostrar les transformacions.

À Punt MèdiaComparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ÚLTIMA HORA | La Comunitat registra el numero més baix de contagis després de 2 mesos per damunt dels 1.000 contagis diaris

S´han notificat 660 nous casos i 44 defuncions