Les Falles 2021 d´Alzira i de Sueca a «De festa en festa»

  • Les falles tornen a «De festa en festa» 

El nostre equip format per Rubén Cortés i Alfonso Durán, ja estan preparats per a viure i portar-los a les seues cases a través dels reportatges especials les Falles 2021 d´Alzira i de Sueca, que celebraran les seues falles al mes d´octubre

Unes falles que no seran les mateixes que anys anteriors a la pandèmia, ja que no plantaran totes les comissions de dites ciutats

En Alzira, sols plantaran 6 comissions ( El Mercat, Cami Nou, Plaça Major, Pintor Teodoro Andreu, Sant Andreu i Hernan Cortés).

En el cas de Sueca, sols plantaran 6 de les 16 comissions que te la ciutat ( Avda. Espanya, Sucro, Cervantes, Mercat, El Perelló Tro i Flama i Poble Vell).

Els nostres especials seran reportatges especials que seran publicats en el canal de youtube, i de totes les fotografies de les falles plantades a Sueca, El Perelló i a Alzira en el web www.defestaenfesta.com . També oferirem especials d´altres poblacions que també plantaran durant el mes d´octubre, com és el cas de les 30 falles que es plantaran a 30 municipis de la provincia de València, o les Falles de Benicarló o Borriana. 

Tota esta informació fallera la podreu trobar en el nostre especial de les Falles 2021. 

ESPECIAL FALLES 2021
 
Especial Falles 

En quasi els 10 anys que complirem, este portal va oferir un gran esforç, per a poder oferir als lectors un especial de les Falles 2021 després de tot el que s’ha viscut durant tot este temps. Per fi es tancarà el cicle 2020.

A més les JLF i Ajuntaments ens oferiran les seues notes de premsa i les oferirem al nostre web

Promo Falles Octubre
Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *