Les falles de Borriana aproven el calendari faller 2021-2022

  • L´Elecció de les Reines Falleres de Borriana serà el próxim divendres 30 d´octubre 

Les Falles de Borriana ja caminen cap a les Falles 2022, després de tancar el passat 12 d´octubre el cicle faller, amb la celebració de les Falles 2021. 

Este dilluns la Junta Local Fallera de Borriana ha aprovat les dates per a l´Elecció de les Reines Falleres de 2022, Corts d´Honor i Dames de la Ciutat, així com dels actes d´acomiadament, proclamació i exaltacions, que se celebraran del 30 d´octubre a gener de 2022.

El calendari faller per als próxims mesos queda d´esta manera: 

  • Dimecres 20 i dijous 21 d’octubre. Presentació de les candidatures als càrrecs de Reina Fallera i Reina Fallera Infantil de Borriana.
  • Dissabte 30 d’octubre. Acte d’elecció de les Reines Falleres de Borriana 2022.
  • Dimarts 2 de novembre. Obertura del termini per a la presentació a les candidatures a Corts d’Honor i Dames de la Ciutat.
  • Dissabte 27 de novembre. Acte de comiat de les Reines Falleres de 2020-2021.
  • Diumenge 28 de novembre. Acte de proclamació de les Reines Falleres de Borriana de 2022.
  • Dissabte 15 de gener de 2022. Acte d’exaltació de la Reina Fallera, Cort d’Honor i Dames de la Ciutat i Falleres Majors i Corts d’Honor de les comissions falleres de Borriana.
  • Diumenge 16 de gener de 2022. Acte d’exaltació de la Reina Fallera Infantil, Cort d’Honor i Dames de la Ciutat i Falleres Majors Infantils i Corts d’Honor de les comissions falleres de Borriana.

La reunió d’ahir a la nit de la Junta Local Fallera de Borriana (JLFB) va estar presidida per la regidora de Falles i presidenta de JLFB, Sara Molina, i va comptar amb la participació del President de la Federació de Falles de Borriana, Salva Doménech, i els representants de totes les comissions falleres.

Per a Sara Molina la nit de la cremà, “va finalitzar un cicle faller que es va allargar més de 18 mesos, i va marcar l’inici del renaixement d’un nou amb vista a març de 2022”. Per això, ha manifestat, “les comissions falleres i la Junta ja hem començat a planificar el calendari faller, comprimit en el temps amb tan sols 5 mesos en què es projectaran totes les activitats, sense anul·lar actes, i en els quals alguns estan sent replantejats, adaptats o reinventats perquè la pandèmia continua present”.

La resta d’activitats que configuraran tot el calendari faller a Borriana aniran esbossant-se en les següents reunions de treball de la Junta Local Fallera, en les quals també s’aniran materialitzant les fórmules acordades i protocols dels actes.

Sara Molina ha volgut de nou agrair l’esforç, resistència i participació durant el cicle faller que ha finalitzat, tant a les 19 comissions falleres com a les Reines, a les corts i dames d’honor, a la Federació de Falles i al renovat equip de la Junta Local Fallera.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *