Les falles de la Federació Junta Fallera de Sagunt invertiran 661.520 € en els seus monuments de 2022

  • El pressupost en monuments ha incrementat en un 13% respecte al 2020

Les diferents comissions que formen part de Federació Junta Fallera de Sagunt ja han fet públics, en taula de presidents, els pressupostos dels monuments que plantaran al març de 2022.

El pressupost total ascendeix a 661.520 €, la qual cosa suposa un increment de quasi un 13% respecte als monuments de l’exercici anterior. En total es plantaran 59 monuments, 30 grans i 29 infantils, ja que l’A. C. Falla El Tronaor no planta monument infantil.

Com tots els anys, sempre hi ha sorpreses i moviments entre seccions. Un dels més significatius és que en els monuments infantils desapareix la secció 6a, per la qual cosa les comissions es reparteixen entre 5 seccions i especial.

Les falles amb major pressupost són Palleter i Victoria en monuments grans amb 54.000 euros. I en infantils, La Victòria amb 20.000 seguida de Rodrigo amb 19.000.

En secció especial destaca l’entrada del monument gran de l’A. C. Falla Gilet i la baixada a 2a des d’Especial de l’A. C. Falla Plaza del Sol.

La secció més concorreguda en falles grans és la 2a amb 8 comissions competint amb els seus monuments.

Quant als monuments infantils, el monument de Churruca ix de secció especial i passa a 1a. En la resta de seccions es donen els balls habituals entre elles, amb els majors canvis per part de la falla infantil de la Palmera que passa de 1a a 3a i la de la Vila de Faura de 3a a 5a.

Desglossant la inversió, les falles infantils s’emporten un total de 167.020€, la qual cosa suposa quasi un 6% d’augment amb l’exercici anterior.

Quant als pressupostos de les falles majors ascendeixen a 494.500 euros, amb un un increment de quasi un 15% respecte als pressupostos anteriors.

De manera que, després dels càlculs pertinents, les categories dels monuments de Federació Junta Fallera de Sagunt queden recollits de la següent forma. 

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *