Les falles de Mislata reten homenatge a la Mare de Déu dels Àngels i Sant Josep

  • Les comissions de l’Agrupació de Falles realitzen aquest tradicional acte sense públic, amb mascaretes i distància de seguretat per a complir amb la normativa sanitària

Després de participar en la jornada matutina ahir en l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desamparats de València, les comissions mislateres han complit hui amb la tradició de retre homenatge a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu dels Àngels, i a Sant Josep en l’últim dia de la setmana fallera. En aquesta ocasió, i a causa de la pandèmia, s’ha realitzat un acte més senzill, sense públic en el recorregut i amb mascaretes i distància de seguretat per a complir les normes sanitàries, però no per això ha sigut menys emotiu i especial per als centenars de fallers i falleres de Mislata.

Des de les onze del matí, una a una, totes les comissions han anat entrant en la plaça de l’Ajuntament, presidits per les seues falleres majors i presidents. Una vegada allí, han sigut rebuts primer per la presidenta de l’Agrupació de Falles, Mª Carmen Monerris, als peus de la imatge de la patrona i de Sant Josep, i posteriorment han pujat a l’escenari per a saludar a les autoritats locals, representades per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Falles, Teo Nuñez, els qui els han fet lliurament d’una insígnia de l’Ajuntament.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “era important celebrar aquest homenatge faller, això sí, complint amb totes les normes de seguretat. El món faller necessitava recuperar l’esperit de la festa i ha demostrat exemplaritat durant la celebració d’aquestes atípiques Falles, fent un pas més cap a la volta a la normalitat”.

Aquesta setmana d’actes fallers culminarà aquesta nit amb la tradicional Cremà dels monuments, per a la qual s’han avançat horaris i s’ha preparat a Mislata un dispositiu especial de seguretat.

Comparteix la notícia...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *